پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۲۰

حبیب پور:

اولین مدرسه هوشمند در پارس آباد راه اندازی شد

اولین مدرسه هوشمند در پارس آباد راه اندازی شد

پارس آباد - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش پارس آباد از راه اندازی و افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی حبیب پور شامگاه یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش پارس آباد افزود: در این طرح تعداد دو کلاس از مدارس فرزانگان 1 و 2 و هنرستان شهید بهشتی این شهرستان هوشمند سازی شده است.

وی فرهنگ ‌سازی لازم برای هوشمند کردن مدارس این شهرستان به صورت مطلوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: هم اکنون حتی مدیر دور افتاده ‌ترین مدرسه نیز خواستار هوشمند شدن مدرسه‌ است.

حبیب پور با بیان اینکه تلاش می کنیم طی سال آینده تمامی مدارس پارس آباد را از روش سنتی خارج کرده و به فناوریهای نوین تجهیز کنیم افزود: با توجه به تاثیر عمیق آموزش در اثر هوشمند سازی مدارس مشارکت خانواده ها می تواند ما را در دستیابی به این مهم کمک کند.

به گفته وی، دسترسی آسان دانش آموزان به محتوای درسی به صورت الکترونیکی ویژگی مهم مدارس هوشمند است تا آنها بتوانند در کلاس درس بهترین یادگیری را داشته باشند.

مدیر آموزش و پرورش پارس آباد ابراز امیدواری کرد با تامین اعتبار لازم و تسریع در وند اجرایی تا پایان سال جاری بیش از 20 در صد مدارس این شهرستان هوشمند شوند.

کد خبر 1520411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha