پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۱۸

سردار نوروزی:

جرایم خشن در کشور 43 درصد کاهش یافت

جرایم خشن در کشور 43 درصد کاهش یافت

بیرجند - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی از کاهش 43 درصدی جرائم خشن در ایام محرم و صفر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر،  سردار بهرام نوروزی  پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به طور حتم با افزایش کار آموزشی، فرهنگی و اقدامات پیشگیرانه شاهد کاهش جرائم خشن خواهیم بود.
 
وی ادامه داد: کاهش جرائم خشن نتیجه آموزش‌ های همگانی، اطلاع‌ رسانی و همکاری شبانه روزی مردم با پلیس است.
 
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در ادامه با تاکید بر اینکه 22 سازمان و وزارتخانه در امرو پیشگیری از مواد مخدر دخیل هستند، افزود: نیروی اننظامی سهم و نقش هر سازمان را مشخص می ‌کند.
 
وی با تقدیر از تعامل صدا و سیما با پلیس بیان کرد: این تعامل در بخش پیشگیری منجر به کاهش شش هزار نفری کشته و مجروح در تصادفات شده است.
 
نوروزی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در مرزها، داخل شهرها و کنترل ایست و بازرسی انجام شده است، افزود: موفقیت‌ های خوبی در برخورد با حاملان، توزیع کنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر داشته ایم که در همین راستا کشفیات مواد در استان خراسان جنوبی بسیار افزایش یافته است.
 
کشفیات مواد مخدر در خراسان جنوبی 16 درصد افزایش یافت
 
وی با اشاره به افزایش 16 درصدی کشفیات مواد مخدر در خراسان جنوبی، تاکید کرد: در استان‌های داخلی کشفیات کمتر و در استان خراسان جنوبی به دلیل سرمایه‌ گذاری کشفیات بیشتری داشته‌ ایم.
 
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: استفاده از سیستم ‌های الکترونیک و رادارها در نقاط مرزی، حضور گشت‌های مرزی، زمینی و هوایی و اقدامت مهندسی برای کنترل فیزیکی مرزها اثرات خوبی در کنترل مواد مخدر داشته است.
 
وی در ادامه از ارائه 132 میلیون خدمت در طول سال 89 خبر داد و گفت: از این خدمات ارائه شده 23 میلیون در بخش ارتباطات مردمی و 37 میلیون در بخش ارتباطات تلفنی و مابقی در حوزه فروردگاه‌ها و راه‌آهن بوده است.
 
نوروزی از راه‌ اندازی سیستم جامع رسیدگی به پرونده ها در 95 درصد کلانتری ‌های کشور خبر داد و گفت: این سیستم در مرحله بعد در تمامی پاسگاه‌های کشور نیز راه ‌اندازی می‌ شود.
کد خبر 1520660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha