محمد زرنگاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خطای انسانی در بروز این حادثه اسفناک نقش اساسی داشته و تصمیمات شتابزده در تعطیلی تردد هرگونه قایق تشت و اتوبوس دریایی چیزی جز ایجاد گرفتاری برای مردم بومی جزایر را به همراه نداشته است.
نماینده هرمزگان در شورایعالی استانها افزود: به جای بررسی علت اصلی حادثه که سهل انگاری ناخدای اتوبوس متعلق به تعاونی قایقداران بندرعباس که در تعطیلی اسکله ها به طور مجاز مسافر سوار کرده و عدم تبحر ناخدا و پرسنل شناور ناجی چوب این حادثه را جزایر هرمز و قشم می خورند که فقط در هرمز150 نفر بیکار شده اند و این با شعار دولت که ایجاد اشتغال در سال جهاد اقتصادی است تناقص دارد.
زرنگاری ادامه داد: در مسیر دریایی هرمز بندرعباس طی 30 سال اخیر حادثه غرق شدن منجر به تلفات جانی نداشته ایم و فقط یک مورد اتوبوس دریایی بندرعباس در سال 82 با قایق هرمز تصادف کرد که سه نفر فوت شدند که آن هم بی احتیاطی ناخدای اتوبوس دریایی بود.
وی تصریح کرد: مردم هرمز صبح زود برای تامین مایحتاج عمومی خود مانند تره بار و اقلام مورد نیاز از قشم و بندرعباس با همین قایقهای تشت تردد می کردند و همچنین کارمندان و دانش آموزان و سربازان صبح زود باید به بندرعباس و قشم تردد کنند که این امر باعث اختلالتی شده و هزینه تره بار و میوه در هرمز به شدت افزایش یافته و بیکاری 150 نفر از اعضای تعاونی قایقداران هرمز هم مزید بر علت شده که علاوه بر مشکل معیشتی برای نوسازی قایق خود وام و تسهیلات دریافت کرده و هر کدام چند میلیون به بانکها بدهکارند که اگر این موضوعات تصمیم گیری نشود تبعات بد اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
نماینده هرمزگان در شورایعالی استانها ادامه داد: کرایه قایق تشت دو هزار و 300 بود که اکنون با شناور تندرو هر نفر چهار هزار تومان کرایه می گیرند که برای خانوارهای پر جمعیت و فقیر هرمز این کرایه ها سنگین است.
زرنگاری پیشنهاد داد به جای تعطیلی تمام قایقهای و اتوبوسها و پاک کردن صورت مسئله کارشناسان اداره بنادر قایق ها و اتوبوسهای دریایی را بازنگری کرده و به وسیله های که مشکل ندارند اجازه تردد بدهند و از بیکاری و گرفتاری تعداد زیادی از مردم هرمز جلوگیری کنند.
وی افزود: در حال حاضر حدود 300 نفر جویای کار در هرمز وجود دارد که با بیکاری شناورهای مسافری این آمار به 450 نفر افزایش خواهد یافت.
نظر شما