به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، روسیه بار دیگر به اعراب در مورد اتخاذ سیاستهای خصمانه علیه سوریه هشدار داد.
پس از آنکه وزیر خارجه آمریکا و برخی مقامات اروپایی خواستار اتخاذ سیاست مشترک ضدسوری با اتحادیه عرب شدند "ویتالی چورکین" نماینده روسیه در سازمان ملل بار دیگر بر موضع این کشور در مورد سوریه تاکید کرد.
وی با بیان این که اتحادیه عرب هم اکنون در پشت فرمان تصمیم گیری در مورد سوریه نشسته، هشدار داد سرعت گرفتن بیش از حد موجب آسیب دیدن خود این اتحادیه خواهد شد.
براین اساس چورکین به مقامات کشورهای عربی هشدار داد از خط قرمز درمورد سوریه عبور نکنند. وی همچنین شورای امنیت را از تجویز نسخه در مورد مسائل داخلی سوریه برحذر داشت.
گفتنی است پس از خروج ناظران اتحادیه عرب از سوریه برخی مقامات غربی از جمله وزیران خارجه آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان خواستار تصمیم گیری شورای امنیت در مورد این کشور شدند.
نظر شما