پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۵۲

ویتالی چورکین:

اتحادیه عرب از خط قرمز در مورد سوریه عبور نکند/ شورای امنیت نسخه ندهد

اتحادیه عرب از خط قرمز در مورد سوریه عبور نکند/ شورای امنیت نسخه ندهد

نماینده روسیه در سازمان ملل در واکنش به تحرکات ضدسوری اتحادیه عرب، در مورد عبور مقامات این اتحادیه از خط قرمز در مورد این کشور هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، روسیه بار دیگر به اعراب در مورد اتخاذ سیاستهای خصمانه علیه سوریه هشدار داد.

پس از آنکه وزیر خارجه آمریکا و برخی مقامات اروپایی خواستار اتخاذ سیاست مشترک ضدسوری با اتحادیه عرب شدند "ویتالی چورکین" نماینده روسیه در سازمان ملل بار دیگر بر موضع این کشور در مورد سوریه تاکید کرد.
 
وی با بیان این که اتحادیه عرب هم اکنون در پشت فرمان تصمیم گیری در مورد سوریه نشسته، هشدار داد سرعت گرفتن بیش از حد موجب آسیب دیدن خود این اتحادیه خواهد شد.
 
براین اساس چورکین به مقامات کشورهای عربی هشدار داد از خط قرمز درمورد سوریه عبور نکنند. وی همچنین شورای امنیت را از تجویز نسخه در مورد مسائل داخلی سوریه برحذر داشت.

گفتنی است پس از خروج ناظران اتحادیه عرب از سوریه برخی مقامات غربی از جمله وزیران خارجه آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان خواستار تصمیم گیری شورای امنیت در مورد این کشور شدند.
کد خبر 1522701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha