محمود بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت هزار و 100 متر مربع در قالب 24 آزمایشگاه تخصصی ساخت شده است.
وی اظهارداشت: یک میلیارد و 250 ملیون ریال اعتبار برای سکوبندی این آزمایشگاهها هزینه شده است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان گفت: در جوار این مجتمع یک هرباریوم استاندارد نیز طراحی شده که نخستین و مهمترین هرباریوم استان است.
وی افزود: هرباریوم گنجینه ای دائمیاز نمونه های گیاهی و منبع اطلاعاتی در مورد رستنی ها و پوشش های گیاهی است که در پژوهش های تاکسونومیک ( طبقه بندی ) از نمونه های حفاظت شده هرباریومی استفاده می شود.
بهمنی ادامه داد: هرباریوم ها در برگیرنده مجموعه ای از نمونه های جمع آوری شده از نقاط مختلف و توسط افراد مختلف هستند و شامل نمونه هایی است که آگاهی محققان، پژوهشگران و غیره را از تاکسونومی، تکامل و انتشار رستنی ها افزایش می دهد.
وی یادآورشد: شناسایی نمونه های گیاهی هر منطقه در مطالعات مربوط به رشته های مختلف از جمله مرتعداری، آبخیزداری، محیط زیست، حیات وحش و غیره مورد نیاز است.
نظر شما