به گزارش خبرنگارمهر، قهرمان رشید شامگاه چهارشنبه در مراسم اجرای عملیات گاز رسانی به روستاهای خوسف اظهار داشت: تا پایان امسال جمهعیت برخوردار شهری استان از شبکه گاز به 95 درصد خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 14 درصد جمعیت روستایی استان نیز از نعمت گاز برخوردار هستند، ادامه داد: تاکنون گازرسانی به 12شهر استان صورت گرفته وشش شهر دیگر نیز در حال گاز رسانی است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان این که خدمت رسانی به مردم اولویت اول دولت دهم است، گفت: گاز رسانی به 11روستای شهرخوسف تا هفته دولت و دهه فجر سال آینده صورت می گیرد.
رشید یادآورشد: گاز رسانی به روستا ها از اولویت اصلی مسئولان است و محرومیت زدایی از نقاط روستایی باید در اولویت کاری مسئولان استانی باشد.
انقلاب ایران حلقه ای برای اتصال به حکومت عدل جهانی امام زمان است
بیرجند - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان جنوبی انقلاب ایران را مقدمه انقلاب جهانی امام زمان وحلقه اتصال به حکومت عدل جهانی عنوان کرد و گفت: انقلاب ایران از سد حکومت های استکباری عبورکرده و در قالب بیداری اسلامی جهان را در برگرفته است.
رشید اظهارداشت: انقلاب ایران نور اسلام را درجهان گسترانیده و امروز شعاع نور انقلاب ایران سایر کشورهای جهان را در برگرفته است.
وی افزود: امروز انقلاب ایران شعار عدالت خواهی را درجهان بر سرزبان ها انداخته وسایر ملت های آزاد جهان به قیام علیه حکومت های دست نشانده پرداخته وآنها را از حکومت ساقط کردند.
استاندار خراسان جنوبی بابیان این که انقلاب امام خمینی به یک انقلاب جهانی و مقدمه ساز برای حکومت امام زمان (عج) تبدیل شده است، گفت: حمایت از مستضعفان ورفع مشکلات مردم از اهداف اساسی انقلاب است ودولتمردان باید سعی کنند به این میثاق انقلا ب با مردم احترام گذاشته وعمل به آن را در سرلوحه کارهای خویش قراردهند.
رشید ادامه داد: هرچه از عمر بابرکت انقلاب می گذرد روز به روز برقدرت وصلابت جهانی آن افزوده می شود وتکامل پیدا می کند.
وی یادآورشد: انقلاب امام خمینی یکی از معجزات بزرگ الهی در قرن حاضر محسوب می شود معجزه ای که تمامی قدرت های سلطه جو و مستکبر را به اطاعت از خود وا داشته و مردم سالاری دینی را درجهان نهادینه کرده است.
نظر شما