پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۳۹۰، ۲۰:۱۴

نجفی:

شهدا طلایه داران انقلاب و نظام اسلامی هستند

شهدا طلایه داران انقلاب و نظام اسلامی هستند

مانه و سملقان - خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد گفت: شهدا طلایه داران و سرمایه های عظیم انقلاب و نظام اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی نجفی ظهر پنجشنبه در یادواره شهدای روستای شهرآباد خاور، انگیزه شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس عشق به ولایت و اهل بیت و اسلام ناب محمدی عنوان کرد افزود : شهدا برای حفظ اسلام وآرمانهای نظام اسلامی جان خود را فدای اسلام و انقلاب کردند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با اشاره به هجمه فرهنگی تبلیغاتی دشمنان نظام گفت: دشمن برای انحراف جوانان از فرهنگ ایثار و شهادت و دور کردن آنان از اهداف شهدا، برنامه های دراز مدتی را تدارک دیده است.

وی گفت: همه مسئولان دستگاههای اجرایی و فرهنگی باید با برنامه ریزی از هجمه دشمنان نظام که افکار پاک جوانان را هدف قرارداده است جلوگیری کنند.

وی شهدا را طلایه داران نظام اسلامی دانست و افزود: شهدا حاملان پیام استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بودند و امروز اقتدار نظام اسلامی نیز مرهون خون پاک و مطهر شهیدان است.

وی ارج نهادن به مقام شامخ شهدا را یک وظیفه همگانی دانست و گفت: همه ما باید قدردان شهدا و خانواده معزز آنها باشیم و اجازه ندهیم که دشمنان قسم خورده این نظام الهی ما را از آرمانها و اهداف شهدا دور کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مانه و سملقان نیز طی سخنانی برپایی یادواره های شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را کاری بسیار ارزشمند دانست و گفت: اگرچه امروز در سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جای همه شهدای عزیز خالی است اما گرامیداشت یاد و خاطره آنان گام های ما را در پیروی ازآرمانهای مقدس آنان استوارتر می کند.

حجت الاسلام غلامرضا مغفوری افزود: شهدا برای ما معیاروالگو هستند و ما امروز هرچه داریم به برکت خون شهداست.

در پایان این مراسم به خانواده معزز شاهد و ایثارگر هدایایی تقدیم شد.

کد خبر 1523663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha