به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت ظهر پنجشنبه در همایش هیئت بازرسی نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: هیئات سه گانه نظارت، بازرسی و اجرایی با هم و با فرمانداریها تعاملات خوبی دارند.
قناعت افزود: دهه فجر امسال با چند مناسبت دیگر مقارن شده است که از جمله آنها می توان به التهاب بازار، تحریم اقتصادی، بالا رفتن نرخ ارز، بیداری اسلامی، خیزشهای مردمی و انتخابات اشاره کرد.
وی ادامه داد: تحریمهای اقتصادی در 33 سال گذشته طول کشیده است اما در بخش ارز باید گفت، کمبود ارز نداریم بلکه مسئله مهم نرخ ارز است.
استاندار گلستان اذعان داشت: سیر سقوط رژیم صهیونیستی آغاز شده است، در آمریکای جنوبی نیز بحث از مدل ایرانی است که هر دو امر نشان دهنده نفوذ ایران و انقلاب اسلامی است.
قناعت ادامه داد: نخبگان دشمن موضوع انتخابات ایران را مد نظر قرار داده اند و دشمن می خواهد ایران این انتخابات را به سلامت پشت سر نگذارد.
وی افزود: در خیزشهای منطقه شعار مردم الگوی جدید است و از شواهد این گونه بر می آید که می خواهند از الگوی ایرانی استفاده کنند، الگویی که ر هبر معظم انقلاب آن را رهبری می کند و تا مرزهای دشمن پیشروی کرده است.
استاندار گلستان ادامه داد: اگر در این انتخابات آنچه رهبر می خواهد انجام شود این مدل ایرانی تثبیت می شود و به جای دموکراسی غربی می نشیند.
وی تصریح کرد: پیام انقلاب به مردم رسیده است و در سالهای بعد شاهد تحول در دنیا خواهیم بود، دشمن توان و عرضه حرکت سخت افزاری در ایران را ندارد، پس روی مسائل داخلی متمرکز می شود و تمام هم و غمش را روی کمرنگ کردن انتخابات گذاشته است.
وی ادامه داد: دشمن به شدت به دنبال امنیتی کردن انتخابات ایران است و در خانواده انقلاب یارگیری کرده است و امروز حرف آمریکا را استحاله شدگان و منافقین جدید در کشور می زنند.
قناعت اظهار داشت: دشمن می خواهد انتخابات خوب برگزار نشود و یاران دشمن در داخل کار او را انجام می دهند.
وی با اشاره به برخی شایعات مبنی بر قحطی شدن در 6 ماه آینده گفت: این تحریم های اقتصادی به خاطر برخی همکاریهای این عده تاثیر می کذارد و یکی از این مسائل نرخ ارز است.
وی تاکید کرد: نگاه ما به مقام معظم رهبری است و باید دستورات ایشان را انجام دهیم، انتخابات تنها چیزی است که می تواند جواب دندان شکنی به دشمن در داخل و خارج از کشور اسلامی باشد.
استاندار گلستان اضافه کرد: این بار به معنی واقعی کلمه نیاز به مشارکت حداکثری مردم است تا دشمن را سرجای خود بنشانیم و امیدی برای مردم و جهان و خیزشهای مردمی است.
نظر شما