سیدجواد تقوی در گفتگو با مهر در خصوص زمزمههای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها و ضرورت کنترلها بر بازار گفت: طراحی که برای اجرای قانون هدفمندی یارانهها صورت گرفته، 5 ساله است؛ بنابراین از شروع اجرای قانون هدفمندی یارانهها تاکنون، براساس برنامهای که در چارچوب بسته سیاستی و نظارتی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تدوین شده است، کار دنبال خواهد شد.
معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان افزود: بر این اساس، طرح نظارتی ویژهای تنظیم شده است که در جریان اجرای قانون، به دنبال اعمال قیمتهای منطقی در چارچوب ضوابط و مقرراتی است که اعلام شده است؛ بنابراین اجازه نخواهیم داد که هیچ افزایش قیمت غیرمنطقی یا اضافهخواهی و سودجویی از ناحیه هیچ فردی در بازار رخ دهد.
وی تصریح کرد: همچنین انبارها موظف به اعلام موجودی خود به صورت هر 15 روز یکبار شدهاند. به گفته تقوی، رعایت ضوابط سامانههایی که برای اجرای سیاستهای بازرسی و نظارتی طراحی شده است، جزء تکالیف فعالان اقتصادی به شمار میرود و از اطلاعات این سامانهها برای مدیریت بازار استفاده میشود.
این مقام مسئول در تشریح میزان بازرسیهای صورت گرفته از ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانهها گفت: در اجرای قانون هدفمندی یارانهها تاکنون، بالغ بر750 هزار پرونده به ارزش 5400 میلیارد ریال تشکیل شده است.
تقوی گفت: طی این مدت، حدود 600 هزار ارتباط مردمی از طریق سامانه ارتباطات مردمی 124 صورت گرفته که 220 مورد تخلف برآورد شده است؛ در این مدت 56 هزار مورد گشت مشترک با حضور قاضی کشیک در سراسر کشور انجام شده است.
وی اظهار داشت: بازرسیها و عملکرد آن نشانگر این است که از نظر گستره بازرسی، گستره وسیعی از بازار تحت کنترل قرار گرفته است و البته پروندههای تخلف روند کاهشی دارد.
نظر شما