به گزارش خبرنگار مهر، بهره برداری از پنج پروژه شهرداری گناباد در دهه فجر آغاز شد.
حمید بنایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: افتتاح میدان بسیج، بازگشایی بخشی از خیابان 36 متری طالقانی، کلنگ زنی پروزه آبیاری تحت فشار میدان امام رضا(ع)، افتتاح یکپارچه سازی سیستم شهری، افتتاح پارک محله و زمین ورزشی فاز سه فرهنگیان از جمله پروژه هاست.
برگزاری کرسی تلاوت در مشهد
همچنین معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از برگزاری "کرسی تلاوت "به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
محمد ابراهیم محمدی در گفتگو با مهر تصریح کرد: این مراسم پنجشنبه شب با حضور حافظان و قاریان بین المللی و 550 تن از دانش آموزان نخبه قرآنی در حسینیه و دارالقرآن فرهنگیان مشهد برگزار شد.
وی افزود: هشتمین نشست تخصصی گفتمان تربیت با موضوع امید و نسل آینده نیز روز پنج شنبه با حضور دکتر سپهری در مرکز خدمات مشاوره ای آستان قدس برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این همایشهای ویژه مربیان و معاونان تربیتی منتخب مدارس مشهد را ارتقای سطح علمی و آشنایی آنان با مسایل روزدانست و افزود: گفتمانهای عمومی این سلسله نشستها نیز در نواحی هفت گانه و مناطق تبادکان و رضویه نیزویژه تمام مربیان مناطق یاد شده، در حال انجام است.
ابراهیمی بیان داشت: نمایشگاه کتاب ودستاوردهای انقلاب نیز از دیگر برنامه های دهه فجر این نهاد است که بعد از ظهر پنجشنبه در سالن حاتمی ناحیه 4 مشهد برپا شد.
زنگ انقلاب در مدارس درگز
فرماندار درگز گفت: پیروی از مشی مقام معظم رهبری، استمرار و افزایش دستاوردهای چشمگیر کنونی در حوزه های گوناگون را به همراه دارد.
اسفندیار جلایر در حاشیه مراسم نواختن زنگ انقلاب به خبرنگار مهر افزود: از آنجا که مردم ایران با بصیرت کامل و اعتقاد راسخ تصمیم به استقرار نظام جمهوری اسلامی گرفته اند، پس از گذشت 33 سال ذره ای از اعتقاد خود پاپس نکشیده اند.
وی حضور پرشور در انتخابات دوره های گوناگون را تنها نمونه ای از این ایستادگی دانست و تصریح کرد: مردم با حضور خود در پای صندوقهای رای در روز 12 اسفند ماه بار دیگر مبتنی بودن انتخابشان بر پایه بصیرت را ثابت خواهند کرد.
افتتاح نمایشگاه حجاب و عفاف، نمایشگاه دستاوردهای سی ساله اداره های فنی حرفه ای، مخابرات، بهزیستی و تبلیغات اسلامی از دیگر برنامه های دهه فجر در درگز بود.
شکوه وحدت ملت ایران در راهپیمایی 22
فرماندار باخرز گفت: ملت ایران شکوه وحدت مثال زدنی خود را در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات 12 اسفند به رخ دنیا خواهد کشید.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جمشیدی در مراسم گرامی داشت دهه فجر از افتتاح پروژه های عمرانی خبر داد و اضافه کرد: افتتاح چند راه و مسکن روستایی، سالن ورزشی، پروژه های گازرسانی، مجتمع های آبرسانی و مخزن دو هزار متر مکعبی آب شهر باخرز تنها گوشه ای از این پروژه هاست.
فرماندار باخرز با اشاره به افتتاح چند باب مدرسه، ادامه داد: تامین آب روستای بزنجرد اسلامی، مرمت قنوات، گاوداری صنعتی، پروژه های آبیاری تحت فشار و برق رسانی از جمله طرح های عمرانی در حوزه روستایی است.
وی بیان کرد: برنامه های متعدد فرهنگی از جمله برگزاری یادواره شهدای روستای بزنجرد از سوی کمیته فرهنگی ستاد دهه فجر طراحی شده است.
نظر شما