پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۱۷

223 قلم داروی کلیدی تولید داخل بهتر یا همسطح برندهای خارجی است

223 قلم داروی کلیدی تولید داخل بهتر یا همسطح برندهای خارجی است

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: از مجموع 330 قلم داروی کلیدی دنیا که در داخل تولید می شود تنها 7 قلم دارو بی کیفیت تر از برند خارجی است و 223 قلم یا بهتر یا همسطح آنان است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر احمد شیبانی روز شنبه در نشست مشترک اعضای شورای عالی سازمان نظام پزشکی با وزیر و معاونان وزارت بهداشت، افزود: در یک بررسی همه جانبه که تحت نظر پزشکان حاذق و با سیستمهای پیشرفته به تازگی انجام داده ایم مشخص شده که از 330 داروی مهم تولید داخل تنها 7 دارو از نوع برند خارجی آن بی کیفیت تر بودند.

وی گفت: از 140 داروی بیوتکنولوژیکی که در دنیا تولید می شود 25 قلم دارو بسیار پرمصرف، مهم و گرانقیمت هستند که 9 قلم آن در داخل تولید می شوند و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور 16 قلم دیگر نیز به تولید داخل می رسند.

شیبانی ادامه داد: در بحث داروهای گیاهی نیز در سطح خوبی قرار داریم و هم اکنون 500 قلم داروی گیاهی با منایع داخلی پروانه تولید گرفته اند و خوشبختانه بر اساس توصیه رییس جمهور در فهرست حمایت های بیمه ای نیز قرار گرفته اند.

وی با اعلام اینکه تحریمها را به بهترین شکل ممکن مدیریت کرده ایم، اظهار داشت: با اینکه در هیچ کجای دنیا و هیچ قانون بین المللی دارو و غذا مورد تحریم کشورها قرار نمی گیرند ولی قدرتهای استکباری در مورد ایران این کار را انجام داده اند اما با تمهیداتی که اندیشیده ایم این بحرانها را پشت سر می گذاریم، که یکی از این تمهیدات رونق دادن به تولیدات داخلی است.

کد خبر 1525192

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha