به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نریمانی شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی سال جاری تولید حدود 400 هزار تن کود آلی در سطح استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی استان طی سال جاری اقدامات بسیاری در زمینه مسائل زیست محیطی انجام داده است، اضافه کرد: این اقدامات بر اساس تفاهمنامهای که در سال گذشته منعقد شده در برای کاهش مشکلات زیست محیطی در سطح استان صورت میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ار آمادگی لازم برای بیابانزدایی از 19 هکتار از اراضی موجود در سطح استان برخوردار است.
وی اضافه کرد: اعتبار پیشنهادی این سازمان برای تحقق این موضوع حدود 15 میلیارد تومان است.
نریمانی با اشاره به اینکه حذف کودهای شیمیایی و حذف سموم در بخش کشاورزی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در اصفهان در راستای مسائل زیست محیطی است، تاکید کرد: در حال حاضر مصرف کودهای شیمیایی در استان 70 هزار تن و مصرف سموم شیمیایی نیز 500 تن کاهش یافته است.
وی ادامه داد: برگزاری چهار همایش در راستای تولید محصول سالم از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مجموعه به دنبال تفاهمنامه منعقد شده با حفاظت محیط زیست استان محسوب میشود.
نظر شما