پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۵۶

همزمان با دهه فجر/

دو پروژه روشنایی برق در سنندج افتتاح شد

دو پروژه روشنایی برق در سنندج افتتاح شد

سنندج - خبرگزاری مهر: به مناسبت دهه مبارک فجر و طی مراسمی با حضور فرماندار سنندج و سایر مسئولان استان و شهرستان، پروژه روشنایی معابر بلوار ساحلی سنندج به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان در مراسم افتتاح این پروژه گفت: با توجه به افزایش تردد در این مسیر در سال های اخیر و بروز حوادث ناگوار تصادف خودروها نیاز به تامین روشنایی در شب به شدت احساس می شد که خوشبختانه امسال توانستیم با جذب اعتبارت مربوطه و به کمک و همیاری سایر دستگاه ها این پروژه را اجرایی کنیم.

محمد مصطفی نجفیان اظهار امیدواری کرد: پروژه های روشنایی معابر بلوار ساحلی و کمربندی بهشت محمدی موجبات آسایش و امنیت بیشتر شهروندان را فراهم کند.

در ادامه این مراسم مدیر توزیع برق شهرستان سنندج در توضیح مشخصات این پروژه گفت: پروژه روشنایی معابر جاده ساحلی سنندج از ابتدای سال جاری با هدف تامین روشنایی این مسیر و افزایش رفاه شهروندان سنندج با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 850 میلیون ریال آغاز شد و خوشبختانه امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

جمشید مشیر وزیری با اشاره به اقدامات انجام شده برای به ثمر رسیدن این پروژه افزود: برای تامین روشنایی این مسیر در حدود شش کیلومتر شبکه زمینی احداث و 175 پایه فلزی نصب شد که انتظار می رود با بهره برداری از این پروژه مشکلات شهروندان هنگام تردد شبانه در این مسیر رفع شود.

وی به مشخصات پروژه اصلاح شبکه روشنایی معابر کمربندی بهشت محمدی که همزمان با این پروژه به بهره برداری رسید اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه شامل هشت کیلومتر شبکه و 185 پایه فلزی بود که با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال از محل منابع داخلی اصلاح و نوسازی شد.

در ادامه این مراسم فرماندار شهرستان سنندج با تشکر از تلاش های شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان به دلیل افتتاح این پروژه اظهار امیدواری کرد برق و روشنایی سایر پروژه های جدید شهری نیز به زودی تامین شود.

شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در ایام مبارک دهه مبارک فجر 18 پروژه با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد و 600 میلیون ریال را برای افتتاح در دهه مبارک فجر آماده کرده است.
 

کد خبر 1525788

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha