به گزارش خبرنگارمهر، حسن آذرم ظهر یکشنبه در جشن دهه فجر تامین اجتماعی مازندران افزود: سازمان تامین اجتماعی استان 30 صنف مختلف را زیر پوشش خود قرار داده است.
وی بیان داشت: تعداد شعبه این سازمان در قبل از انقلاب 8 مورد بود که هم اکنون به 25 شعبه در سطح استان رسیده است.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه قبل از فعالیت دولت نهم، تعداد 90 هزار نفر بیمه شده تحت پوشش این سازمان بوده است افزود: در سال جاری حدود 496 هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی استان قرار دارند.
آذرم گفت: تعداد کارگاههای تولیدی استان در قبل از انقلاب 15 هزار واحد بوده که این رقم به 83 هزار و 700 واحد در سال 90 افزایش یافته است.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، از افزایش چهار هزار و 700 مستمری بگیر این اداره کل در سالهای اخیر خبر داد و گفت: هم اکنون 77 هزار نفر در مازندران مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند.
وی بیان داشت: هم اکنون 8 هزار و 500 نفر ماهانه پنج میلیارد تومان از تامین اجتماعی مازندران بیمه بیکاری دریافت می کنند.
آذرم، هزینه های بخش بلند مدت در انواع بازنشستگی، بازماندگی و از کار افتادگی در تامین اجتماعی استان را ماهانه 45 میلیارد تومان اعلام کرد.
نظر شما