به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم پورامینی ظهر یک شنبه در نشستی که با حضور قائم مقام مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در مجتمع امام خمینی(ره ) قم برگزار شد بیان کرد: هم اکنون ۲۱۳معتمد معین در استان قم حضور دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثار گران گفت: معتمدین استان قم در طول سالجاری از هشت هزار و ۹۷۵دیدار صورت گرفته از جامعه هدف، در شش هزار و ۱۶۴دیدار را حضور داشته است.
وی ادامه داد: تاکنون دو دوره آموزشی برای معتمدین معین برگزار شده است.
وی بیان کرد: معتمدین معین در قالب تشکلهای راهیان نور و همیاران در برنامههای مختلف اردویی، یادوارهها، در همکاری با معاونان بنیاد استان حضوری فعال داشته و عملکرد مثبتی را ارائه کرده است.
در این جلسه اعضای معتمدین معین هیئت اجرایی و شورای هماهنگی به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و بر پررنگتر شدن نقش معتمدین معین و توجه هرچه بیشتر به جایگاه این تشکل، توجه به آموزش و اطلاع رسانی تاکید کردند.

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم از وجود 213 معتمد معین در این استان خبر داد.
نظر شما