پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۴۸

خورموج همچنان می‌لرزد/ وقوع 90 پس لرزه

خورموج همچنان می‌لرزد/ وقوع 90 پس لرزه

دشتی - خبرگزاری مهر: پس از زلزله 4.8 ریشتری صبح یکشنبه در خورموج بیش از 90 پس لرزه این شهرستان را لرزاند.

به گزارش خبرنگار مهر، زلزله‌ای به بزرگی 4.8 درجه در مقیاس ریشتر ساعت 9 و 40 دقیقه صبح یکشنبه حوالی شهر خورموج، مرکز شهرستان دشتی را لرزاند.

پس از این زمین‌لرزه، شهرستان دشتی بیش از 90 بار شاهد پس‌لرزه‌هایی با شدت حدود نیم ریشتر بود که این پس‌لرزه‌ها سبب شد تا بسیاری از مردم در حوالی مراکز زلزله ساعاتی از روز را در بیرون از منازل سپری کنند.

یک زمین لرزه دیگر نیز به بزرگی 2.9 درجه در مقیاس ریشتر ساعت 13 و 21 دقیقه در عمق 20 متری زمین حوالی خورموج را لرزاند.

این زمین‌لرزه‌ها و پس لرزه‌ها سبب شد تا دیوارها و سقف برخی از خانه‌های قدیمی و خصوصا خانه هایی که از کچ ساخته شده بودند دچار ترک‌خوردگی شود. خوشبختانه این زمین‌لرزه‌ها تلفات جانی در پی نداشته است.

فرماندار شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور بررسی ابعاد این زمین‌لرزه‌ها ستاد حوادث و بحران شهرستان دشتی تشکیل جلسه داد و بررسی‌ها برای تعیین خسارات و وضعیت اثرات این زمین‌لرزه‌ها آغاز شده است.

سید علی هاشمی اضافه کرد: در این بررسی‌ها مشخص شد که این زمین‌لرزه‌ها خسارات جانی در پی نداشته است و تنها تعداد بسیار کمی از خانه‌های قدیمی دچار ترک‌خوردگی چزئی شده‌اند.

وی با تائید وقوع 90 پس لرزه در این شهرستان ادامه داد: در روز گذشته دو زمین لرزه و 90 پس لرزه در این شهرستان روی داد که ستاد بحران شهرستان دشتی برای بررسی خسارات این حادثه مشغول به فعالیت است.

استان بوشهر در هفته‌های اخیر شاهد زمین‌لرزه‌های متعددی بوده است که این زمین‌لرزه‌ها در شهرستان مختلف استان از جمله کنگان ، دشتستان ، تنگستان و دشتی روی داده است.

کد خبر 1526821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha