به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی حسین زاده عصر دوشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی رامسر با اشاره به اینکه 82 کیلومتر از شبکه های آبرسانی رامسر فرسوده است، افزود: اصلاح شبکه رامسر نیاز به 80 میلیارد ریال اعتبار بوده که تاکنون 10 میلیارد ریال آن محقق شده است.
وی اظهار داشت: امیدواریم با تخصیص اعتبارات مورد نیاز در این بخش، سال آینده مشکل فرسودگی شبکه های آب رامسر برطرف شود.
حسین زاده افزود: ایجاد نواحی فشاری مستقل و اصلاح شبکه فرسوده با هدف تأمین فشار آب و کاهش هدررفت آب در شهرهای رامسر و کتالم از اهداف اجرای این طرح صورت می گیرد.
وی اجرای لوله گذاری به طول 13 هزار و 500 متر و استانداردسازی انشعابات خانگی به تعداد سه هزار فقره را از مشخصات اجرایی این طرح عنوان کرد.
حسین زاده اظهار داشت: برای اجرای این طرح 10 هزار میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.
فرماندار رامسر با اشاره به اینکه دهه مبارک و خجسته فجر، روزهای پاینده ترین جشن بالندگی و سرفرازی در تقویم نوپای انقلاب است، گفت: این دهه مبارک یاد آور اعجاز دستان به هم پیوسته ملت بیدار و پر افتخاراست.
رضا خانی با بیان اینکه در بخش آب شرب در رامسر با مشکل مواجه بودیم، اضافه کرد: با حمایت مدیرعامل این شرکت و همکاران پرتلاششان تا حدودی مشکل ما در این بخش رفع شد.
نظر شما