به گزارش خبرگزاری مهر،فرهاد اسکندری شامگاه دوشنبه در جلسه هیاتهای اجرایی شهرستان خمین افزود: 24 فرآیند انتخابات استان الکترونیکی است و تمهیدات لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم در استان فراهم است و در این دوره از انتخابات بخش عمده کار الکترونیکی خواهد بود.
وی افزود: ستاد انتخابات استان دارای 11 کمیته فعال است و این کمیته ها شامل خبری، حقوقی، فناوری، امنیتی و انتظامی، جوانان، بانوان، استعلامات و حفاظت فیزیکی، اجرایی، اطلاع رسانی و سایبری، تبلیغات و پشتیبانی است.
وی گفت: همه باید برای تحقق حضور حداکثری مردم در انتخابات و برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور تلاش کنند.
اسکندی افزود: وفاق، همدلی، همکاری و هماهنگی بسیار خوبی بین هیأت های اجرایی، نظارت و ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی وجود دارد.
وی گفت: انتخابات پیش رو با توجه به شرایط منطقه و جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و مسئولان باید زمینه برگزاری هرچه باشکوهتر این انتخابات را فراهم کنند.
وی افزود: دشمن با توطئه و ترفند تلاش می کند تا مردم را از شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی منصرف کنند .
نظر شما