پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۵۲

پیمان اکبری در گفتگو با مهر:

دلخوش به صدرنشینی لیگ والیبال نیستیم/ بعد از خدا به کار گروهی اعتقاد دارم

دلخوش به صدرنشینی لیگ والیبال نیستیم/ بعد از خدا به کار گروهی اعتقاد دارم

سرمربی تیم والیبال پیکان که تیمش در حال حاضر صدرنشین رقابت‌های لیگ برتر است، گفت: هرگز دلخوش به این موقعیت نیستیم چون برای حتمی شدن صعودمان باید به فکر عملکرد و نتیجه‎گیری بهتر باشیم.

پیمان اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چه بسا اگر روند فعلی برای نتیجه‌گیری را در دیدارهای باقی مانده ادامه ندهیم موقعیت‎مان برای صعود به مرحله پلی‎آف به خطر بیفتند چون با شیوه امتیازدهی که در لیگ امسال اعمال می‎شود، هیچ تیمی به معنای واقعی حاشیه امنیت ندارد.

وی تصریح کرد: با این شرایط همه تیم‎های حتی اگر خود را از پیش باخته بدانند، به دنبال امتیاز هستند چون می‎دانند با گرفتن دو گیم هم می‎توانند صاحب یک امتیاز شوند و به همین دلیل در خیلی از هفته‎ها شاهد شگفتی و نتایج دور از انتظار بوده‌ایم.

سرمربی تیم والیبال پیکان که تیمش در حال حاضر صاحب 49 امتیازاست، خاطرنشان کرد: با این شرایط هرگز به موقعیت فعلی خود دل نمی‌بندیم. برای‌مان مهم است که راهی پلی‌آف شویم و بعد از آن رده‌ای که با در اختیار گرفتن آن صعودمان را قطعی می‌کنیم، برای‌مان حائز اهمیت است. بنابراین بدون هیچ دلخوشی پیش می‌رویم تا با عنوان بهترین تیم راهی پلی‌آف شویم.

اکبری به چگونگی حضور پیکان در فصل جاری لیگ برتر و شرایط متفاوتی که از نظر مهره نسبت به سال‌های گذشته داشت، اشاره کرد کرد و افزود: می‌خواستیم تیمی داشته باشیم که در میانه جدول قرار داشته باشد. این برنامه ما برای مسابقات بود اما با تلاش بازیکنان و حمایت مسئولان باشگاه طوری پیش رفتیم که امروز صدرنشین هستیم.

وی افزود: برای گرفتن این جایگاه استرس زیادی را تحمل کردیم اما بازیکنان با جان و دل بازی می‌کنند و به طور کامل در خدمت تیم هستند. من بعد از خدا بیشتراز هر مسئله‌ای به کار گروهی اعتقاد دارم که با داشتن آن تا به اینجا پیش رفته‌ایم. ما به تیم داشتن فکر می‌کنیم نه داشتن دو مهره‌های سرشناس که تکیه گاه‌مان شوند.

سرمربی تیم والیبال پیکان به دیدار برابر آلومینیوم المهدی بندرعباس اشاره کرد و گفت: درست است که جایگاه آلومینیوم المهدی در انتهای جدول است اما همین تیم برابر خیلی تیم‌ها و به خصوص گیتی پسند بازی خوبی انجام داد. بازی و حریف را دست کم نمی‌گیریم. شرایط به گونه‌ای است که اشتباهات فردی تیم خودی به تیم مقابل امتیاز می‌دهد. با این شرایط باید برابر هر تیمی هوشیار بود.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های پیکان و آلومینیوم المهدی بندرعباس در چارچوب هفته بیست و یکم رقابت‌های والیبال لیگ برتر روز چهارشنبه در بندرعباس برگزار می‌شود.

کد خبر 1527967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha