پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶:۱۹

اخبار ورزشی استان کرمانشاه

اخبار ورزشی استان کرمانشاه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: اعزام کشتی گیر کرمانشاهی به کره جنوبی، برگزاری نماهمایش "جوانان در مسیر انقلاب" در کرمانشاه و... از اخبار مهم ورزشی استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عرفان امیری به منظور شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا به همراه دیگر ملی پوشان 25 بهمن ماه عازم گومی کره جنوبی می شود.

آزادکاران در پایان این رقابت‌ها روز سوم اسفندماه به کشور باز می‌گردند. رقابت‌های کشتی قهرمانی بزرگسالان آسیا روزهای 27 تا 30 بهمن ماه برگزار می‌شود.

تیم ایران که به ترتیب در اوزان 55 تا 120 کیلوگرم با ترکیب حسن رحیمی، مسعود اسماعیل‌پور، مهدی تقوی، صادق گودرزی، احسان لشگری، عرفان امیری و پرویزهادی در رقابت‌های آسیایی به میدان می‌رود.

برگزاری نماهمایش "جوانان در مسیر انقلاب" در کرمانشاه

اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در گرامیداشت روز 18 بهمن ماه نماهمایش "جوانان در مسیر انقلاب" را کرمانشاه برگزار می کند.

در این نما همایش قرار است نمایش خیابانی و خاطره گویی و برنامه های متنوع دیگر برای مخاطبان برگزار شود.

برتری پرگل نماینده کرمانشاه در لیگ دسته یک فوتبال ساحلی

نماینده کرمانشاه در نخستین روز مسابقه های فوتبال ساحلی گروه یک لیگ دسته یک کشور که در شهرستان بندرگناوه جریان دارد، در مقابل حریف خود به برتری قاطع دست یافت.

در نخستین دیدار این مسابقات که در مجموعه ورزش های ساحلی بندرگناوه برگزار شد، تیم شباب کرمانشاه با نتیجه 4 بر صفر تیم دارو زاگرس لرستان را شکست داد.

در دیگر دیدار این مسابقات که بین موج بندرگناوه از استان بوشهر و شهدای تیران اصفهان برگزار شد، تیم میزبان در حالیکه تا سه دقیقه پایانی بازی 3 بر 2 از حریف جلو بود، در آخرین لحظه گل مساوی را از نماینده اصفهان دریافت کرد و برای شناخت تیم برنده بازی به وقت اضافه کشیده شد.

در سه دقیقه وقت اضافه، تیم شهدای تیران اصفهان توانست با زدن گل چهارم، نتیجه بازی را به سود خود پایان دهد.

در این مسابقات چهار تیم شهدای تیران اصفهان، شباب کرمانشاه، زاگرس دارو لرستان و موج بندرگناوه به عنوان نماینده استان بوشهر رقابت می کنند.

4 نوجوان و یک مربی کرمانشاهی به تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان دعوت شدند

اردوی آمادگی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران برای شرکت در مسابقه های آسیایی و جهانی، از روز 26 بهمن ماه تا 7 اسفند ماه در مجتمع فرهنگی ورزشی برق تهران تشکیل می شود.

 اسامی نفرات دعوت شده به این اردو که نخستین حضور "سیدمراد محمدی" به عنوان سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران نیز محسوب می شود.

تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران قرار است سال آینده در پیکارهای کشتی قهرمانی نوجوانان 16 و 17 سال آسیا و جهان در سال 2012 که به ترتیب در کشورهای قرقیزستان و جمهوری آذربایجان برگزار خواهد شد، شرکت کند.

کشتی گیر سنگین وزن کرمانشاهی در رقابت های آسیایی کره جنوبی شرکت می کند

محمد قربانی کشتی گیر کرمانشاهی عضو تیم ملی کشتی فرنگی روز 22 بهمن برای شرکت در رقابت های آسیایی راهی کره جنوبی می‌شود.

تیم ایران به ترتیب در اوزان 55 تا 120 کیلوگرم با ترکیب محسن حاجی‌پور، حمید زارعی، افشین بیابانگرد، هادی علیزاده پورنیا، حبیب‌الله اخلاقی، داود گیل‌نیرنگ و محمد قربانی در رقابت‌های آسیایی به میدان می‌رود.

فرنگی‌کاران در پایان این رقابت‌ها روز اول اسفند به کشور باز می‌گردند.

رقابت‌های کشتی قهرمانی بزرگسالان آسیا روزهای 27 تا 30 بهمن ماه در شهر گومی کره جنوبی برگزار می‌شود.

رضا افضلی برای شرکت در جام یاشاردوغو راهی ترکیه می شود 

رضا افضلی کشتی گیر شایسته کرمانشاهی عضو تیم منتخب کشتی آزاد ایران برای شرکت در رقابت ‌های بین‌المللی جام یاشاردوغوی ترکیه بامداد چهارشنبه راهی آنکارا می‌شود.

این مسابقه ها از 21 تا 23 بهمن ماه با حضور کشتی‌گیرانی از 15 کشور جهان در شهر آنکارا برگزار می‌شود.

کد خبر 1528073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha