پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۲۷

آزادگان خبر داد:

استان گیلان 3 برابر نیاز مصرفش برق تولید می کند

استان گیلان 3 برابر نیاز مصرفش برق تولید می کند

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان با عنوان این مطلب که سه برابر نیاز مصرف در استان برق تولید می شود، گفت: شرکت برق گیلان از نظر نیروی انسانی فرهیخته و با دانش یکی از بهترینهای کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم آزادگان ظهر سه شنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت دهه فجر اظهارداشت: به دلیل سرمایه بر، هزینه بر و تخصصی بودن صنعت برق باید افراد متخصص و متعهد در این صنعت مشغول به کار باشند که این مهم در شرکت برق منطقه ای گیلان کاملا مشهود و معلوم است.

وی افزود: با تلاش و کوشش دست اندرکاران صنعت برق گیلان نیروگاه هزار مگاواتی پره سر شهرستان رضوانشهر که در دور دوم سفر هیئت دولت به استان گیلان کلنگ زنی شده بود هم اکنون چهار واحد گازی آن در صورت نیاز و اعلام دیسپاچینگ ملی وارد مدار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: سیستم خنک کننده این نیروگاه از آب دریاست و پروژه مزبور سازگار با محیط زیست است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از دو هزار 900 مگاوات قدرت منصوبه در گیلان وجود دارد یعنی سه برابر نیاز مصرف در استان برق تولید می شود.

آزادگان افزود: توسعه پستهای زیربنایی به دلیل نیاز صنایع و نیاز مصرف مناطق از اولویتهای مهم شرکت برق منطقه ای گیلان است که در این خصوص ظرفیت پستهای لوشان، سیادتی رشت و سیاهکلده افزایش پیدا کرده است.

وی اظهارداشت: همچنین توسعه پست 230 کیلوولت آستارا نیز در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران هفت هزار مگاوات قدرت منصوبه در کشور وجود داشت که به برکت انقلاب هم اکنون این رقم به 64 هزار مگاوات قدرت منصوبه رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به پروژه مهم و زیربنایی خط چهار مداره رشت - چابکسر یادآورشد: با بهره برداری از این پروژه ملی و استانی بخشی از انرژی برق شبکه های غرب مازندران تامین خواهد شد.

کد خبر 1528200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha