به گزارش خبرنگار مهر، محمد سراوانی ظهر سه شنبه در مراسم بهره برداری از این مرکز اظهار داشت: این مرکز با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، مداخله در بحران فردی، خانوادگی، اجتماعی و ارائه خدمات اجتماعی سیار در سراوان ایجاد شده است.
وی اعتبار این مرکز را 38 میلیون ریال عنوان کرد.
وی گفت: تخصصی و به موقع در دسترس بودن مهم ترین ویژگی خدمات اورژانس اجتماعی است تا مداخلات روانی اجتماعی را قبل از مداخلات انتظامی و قضایی و یا در کنار آن انجام دهد.
وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی واقعیت تلخی است که وجود دارد، افزود: در استان سیستان و بلوچستان با توجه به ریشه های عمیق دینی، مذهبی، بافت سنتی و ارتباطات چهره به چهره میزان آسیبهای اجتماعی نسبت به سایر نقاط کشور پایین تر است، در عین حال اعتیاد، خشونت خانگی، اختلافات خانوادگی، طلاق، کودکان کار و خیابانی از بیشترین آسیب های اجتماعی این استان است.
مدیر کل بهزیستی سیستان و بلوچستان بیان داشت: در این مرکز خدمات مددکاری اجتماعی، روانشناسی، بهداشتی - درمانی و حقوقی توسط نیروهای متخصص به صورت سرپایی و رایگان انجام می شود.
وی افزود: در حال حاضر مراکز اورژانس اجتماعی در شهرهای زابل، سراوان، ایرانشهر، زاهدان و چابهار فعال است و در سال آینده همه مراکز شهرستان های استان از مرکز اورژانس اجتماعی برخوردار خواهند شد.
وی گفت: مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان ایرانشهر نیز دیروز به مناسبت دهه مبارک فجر طی مراسمی راه اندازی شد.
نظر شما