پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۹:۳۶

حیات الغیب:

یک مجرم در هر ساعت وارد زندانهای یزد می‌شود/ 70 درصد زندانیان درحال حرفه آموزی

یک مجرم در هر ساعت وارد زندانهای یزد می‌شود/ 70 درصد زندانیان درحال حرفه آموزی

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان زندانهای استان یزد گفت: در استان یزد در هر ماه 648 نفر وارد زندانها می شوند که این میزان به معنای ورود یک مجرم در هر ساعت به زندانهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله حیات الغیب ظهر سه شنبه در نشستی خبری اظهار داشت: خروجی از زندان ها نیز روزانه بین 17 تا 18 نفر است و اگر ورودی سالانه بی شاز شش هزار نفر است، خروجی نیز حدود پنج هزار نفر در سال است بنابراین میزان رسوب در زندانها هزار نفر در سال است.

وی با بیان اینکه موجودی زندان های استان در سال گذشته دو هزار و 615 نفر بوده است، بیان داشت: این میزان در سال جاری به سه هزار و 76 نفر رسیده است.

افزایش 17 درصدی ورودی زندانهای یزد در سال جاری

حیات الغیب ادامه داد: این بدین معناست که در سال جاری آمار ورودی زندانیان یزد افزایش 17 درصدی داشته است.

وی با اشاره به ویژگیهای زندانیان یزد افزود: 96 درصد زندانیان یزد را مردان و چهار درصد دیگر زندانیان را زنان تشکیل می ‌دهند همچنین 28 درصد زندانیان مجرد و بقیه متاهل هستند.

مواد مخدر و سرقت در صدر جرائم زندانیان یزد

حیات ‌الغیب ادامه داد: بیشترین جرائم زندانیان یزد به ترتیب شامل جرائم موادمخدر، سرقت،‌ جرائم مالی، جرائم منکراتی و .... است.

وی با اشاره به برنامه‌ های علمی و فرهنگی در درون زندان، عنوان کرد: در حال حاضر 36 نفر از زندانیان یزد در دانشکده علمی - کاربردی درون زندان در رشته حقوق ادامه تحصیل می ‌دهند.

121 زندانی یزد حافظ قرآنند

حیات ‌الغیب همچنین از آموزش کتابت قرآن کریم بر روی سنگ خبر داد و اظهار داشت: 121 نفر از زندانیان استان یزد از یک جزء تا 21 یک جزء قرآن کریم را حفظ کرده ‌اند.

حیات‌الغیب همچنین با اشاره به اشتغال و حرفه‌ آموزی زندانیان یزد نیز عنوان کرد: 70 درصد زندانیان در حال آموزش مهارت‌ های فنی هستند که پس از پایان دوره گواهینامه مهارت دریافت می‌کنند.

وی افزود: تاکنون 928 نفر در آزمون های پایان دوره شرکت کرده و 600 نفر موفق به کسب گواهینامه پایان دوره شده اند.

پرداخت تسهیلات 10 میلیون تومانی به زندانیان کارآفرین

حیات الغیب ادامه داد: غرفه دائمی برای فروش صنایع دستی زندانیان نیز در زندان اسکندر یزد برپا شده که مورد توجه توریستها قرار گرفته است.

وی یادآور شد: به زندانیان واجد شرایط که موفق به کسب گواهینامه مهارت شده باشند، 10 میلیون تومان تسهیلات کارآفرینی اعطا می شود تا زمینه بروز جرائم در آنها از بین برود.

حیات الغیب ادامه داد: در 9 ماه نخست امسال 42 میلیون تومان به خانواده زندانیان آزاده شده بی بضاعت کمک نقدی شده است.

کد خبر 1528598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha