پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۵۴

انتخابات فدراسیون فوتبال/

فوتبالی یا غیرفوتبالی بودن رئیس مهم نیست/ رفتن کفاشیان اشتباه است

فوتبالی یا غیرفوتبالی بودن رئیس مهم نیست/ رفتن کفاشیان اشتباه است

مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران گفت: آنچه که برای گزینه های ریاست فدراسیون فوتبال اهمیت دارد سابقه مدیریتی است، نه فوتبالی با غیر فوتبالی بودن آنها.

حشمت مهاجرانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال و شائبه دخالت وزارت ورزش در این انتخابات و سیاسی بودن آن تصریح کرد: من قصد ندارم وارد مباحث سیاسی شوم، ولی این مسئله در کنار فوتبالی با غیرفوتبالی بودن رئیس فدراسیون مختص به دوره خاصی نیست و از زمان های گذشته وجود داشته است. به نظرم دغدغه ما نباید این باشد که رئیس فدراسیون گزینه وزارتخانه است یا اینکه حتما فوتبال بازی کرده باشد؛ مهم این است که رئیس "مدیر" باشد.

وی افزود: رئیس فدراسیون باید علاوه بر قدرت و مدیریت، برای فوتبال تسهیلات مالی فراهم کند. او باید بتواند به فوتبال پول بیاورد و اوضاع اقتصادی را با برنامه ریزی بهبود ببخشد. نمی دانم چرا در ایران اینقدر اصرار دارند که رئیس فدراسیون فوتبال حتما باید فوتبالی باشد، در حالی که حتی در کشورهای اروپایی این موضوع لحاظ نمی شود.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه مدافع عملکرد علی کفاشیان نیست، خاطرنشان کرد: اگر چهار سال پیش آمدن کفاشیان به فدراسیون فوتبال اشتباه بود، الان هم رفتن او از فدراسیون اشتباه است. اگر باور داریم که علی کفاشیان و اعضای هیئت رئیسه صاحب تجربه شده اند، باید اجازه بدهیم چهار سال دیگر به کارشان ادامه بدهند. آنها در سالهای اولیه شروع کارشان در این سطح از تجربه قرار نداشتند و در کنفدراسیون فوتبال آسیا یا فیفا شناخته شده نبودند، اما  حالا به امور مختلف مسلط شده اند.

وی که قصد نداشت بیشتر از این درباره انتخابات صحبت کند، در پایان گفت: رئیس بعدی فدراسیون باید دو برنامه کوتاه و بلند مدت داشته باشد. برنامه کوتاه مدت شامل حمایت کامل از کادر فنی تیم ملی برای صعود به جام جهانی است و برنامه بلند مدت باید به تیم های پایه اختصاص داشته باشد. این برنامه بلند مدت بخصوص بیشتر متوجه تیم امید و حضور آن در المپیک بعدی است و از الان باید شرایط را برای این تیم فراهم کرد.

انتخابات فدراسیون فوتبال روز 15 اسفندماه برگزار شده و علاوه بر رئیس، اعضای هیئت رئیسه و نواب رئیس‌های فدراسیون در صورت کسب آرای لازم از مجمع، انتخاب خواهند شد.

کد خبر 1529045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha