پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۵۰

به مناسبت دهه فجر/

خانه جهانگرد سمنان افتتاح می شود

خانه جهانگرد سمنان افتتاح می شود

سمنان-خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان از افتتاح خانه جهانگرد در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید یزدانی چهارشنبه در حاشیه بازدید از خانه جهانگرد سمنان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خانه جهانگرد استان سمنان به مناسبت گرامیداشت ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی در محل دروازه تاریخی ارگ سمنان افتتاح می شود.

وی هدف از راه اندازی خانه جهانگرد را معرفی جاذبه های گردشگری استان و ایران به گردشگران و مسافران، معرفی مناطق گردشگری کمتر شناخته شده، جمع آوری اطلاعات و مطالب گردشگری و تاریخی و ایجاد آرشیو غنی اطلاعات، گردآوری عکس های تاریخی و گردشگری، انجام امور تحقیقاتی و آموزشی مرتبط با گردشگری و .... عنوان کرد.

یزدانی افزود: تشکیل انجمن های علمی و ترغیب پژوهشگران به ارائه مقاله های علمی در رابطه با گردشگری و انجام نظرسنجی های علمی در خصوص گردشگری از دیگر اهداف راه اندازی خانه جهانگرد در استان سمنان است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: هم استانیها و گردشگران می توانند اطلاعات مورد نیاز خود در رابطه با استان شناسی و ایران شناسی، جاذبه های گردشگری ، مراکز ارائه خدمات گردشگری و ... را با مراجعه به خانه جهانگرد استان دریافت کنند.

یزدانی ابراز امیدواری کرد: به زودی خانه جهانگرد در سایر شهرهای استان سمنان نیز راه اندازی شود.

کد خبر 1529103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha