پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۵۱

به اتهام فساد مالی و سیاسی؛

سیلویو برلوسکنی برای چهارمین بار محاکمه می شود

سیلویو برلوسکنی برای چهارمین بار محاکمه می شود

دادگاهی در میلان روز گذشته اعلام کرد که نخست وزیر سابق ایتالیا به اتهام فساد مالی برای چهارمین بار در این دادگاه محاکمه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سیلویو برلوسکنی" به اتهام در اختیار گذاشتن اخبار و متن شنود مکالمات تلفنی دبیر کل وقت حزب سابق دموکرات چپگرا با مدیرعامل شرکت "اونیپول" در ارتباط با خرید اکثر سهام بانک ملی کار ایتالیا از سوی این شرکت با هدف بهره برداری سیاسی در آستانه انتخابات سیاسی سال 2006 در دادگاه محاکمه می شود.

برلوسکنی پیش از این سه بار در دادگاه محاکمه شده است که از جمله اتهامات وی می توان به ارتباط نامشروع با یک رقاصه مراکشی، دادن رشوه به یک وکیل برای دادن شهادت دروغ و دیگری تقلب در پرداخت مالیات اشاره کرد.

اواخر آبان ماه و پس از انتظار فراوان مخالفان سرانجام نخست وزیر 75 ساله ایتالیا با دادن استعفای خود به رئیس جمهوری این کشور برای همیشه از سیاست خداحافظی کرد. وی در حالی پس از 17 سال به دنیای تجارت و تبلیغات بازگشت که پرونده های اتهامات مالی و اخلاقی وی همچنان مفتوح بوده و نوید روزهای نگران کننده ای را برای وی را می دهند.

کد خبر 1529348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha