به گزارش خبرنگار مهر، امیرعباس کائینی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از بیاثر بودن تحریمهای غربی بر ورود برخی شرکتهای کرهای تولیدکننده لوازم خانگی در ایران خبرداد و گفت: تا به حال تحریمها بر این موضوع اثر نداشته است و رفتار شرکتهای کرهای با بازار ایران نیز نشانهای از این ندارد که قرار است به دلیل فشارهای غربی از بازار ایران دست بکشند.
وی با اشاره به وقوع نوسانات نرخ ارز و تحت تاثیر قرار گرفتن بازار لوازم خانگی، افزود: به دلیل افزایش نرخ ارز، قیمت برخی از محصولات لوازم خانگی باید افزایش یابد، در حالی که دولت اعلام کرده که هرگونه افزایش قیمت باید بر طبق نظر سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان صورت گیرد.
کائینی گفت: بر این اساس، البته به دلیل افزایش نرخ ارز، قیمت برخی از محصولات تولیدی ال.جی در ایران افزایش یافته است، اما این افزایش به سطح بازار و قیمت مصرفکننده نهایی منتقل نشده، ولی درخواست و آنالیز قیمت به سازمان حمایت مصرفکنندگان وتولیدکنندگان ارایه شده است، اما بدیهی است که تا زمانی که این سازمان موافقت نداشته باشد، افزایش قیمتی در محصولات رخ نخواهد داد.
وی اظهار داشت: هم اکنون افزایش نرخ ارز با سیاستهای جدید دولت کنترل شده است، اما باید بتوان ثبات را در بازار حاکم کرد تا هم تولیدکنندگان و هم مصرفکنندگان منتفع شوند. بر این اساس، اگر نرخ ارز به ثبات برسد، به طور قطع افزایش قیمت محصولات این تولیدکننده نیز به حداقل خواهد رسید.
معاون اجرایی گلدیران افزود: علیرغم نوسانات نرخ ارز، اما سیاست عرضه مستمر به بازار توانست امتناع از عرضه کالا از سوی برخی عرضهکنندگان محصولات و نمایندگان فروش را به حداقل برساند. هم اکنون نیز این موضوع کنترل شده است.
کائینی گفت: رایزنیها با شرکت کرهای ال.جی در رابطه با احداث کارخانجات تولید لوازم خانگی در ایران در حال انجام است، اما به طور قطع بررسیهای همهجانبه و بررسی توجیه فنی و اقتصادی مسئولان این شرکت، کار را به کندی پیش میبرد. وی اظهار داشت: در صورت راهاندازی این کارخانه، علاوه بر اشتغالزایی، انتقال تکنولوژی به ایران نیز انجام خواهد شد.
وی از معرفی محصولات جدید مدل 2012 به بازار ایران خبرداد و گفت: بسیاری از شرکتهای معتبر دنیا، ابتدا محصولات تولیدی خود را به بازار کشورهای اروپایی و امریکایی عرضه میکنند، اما به دلیل هوشمندی بازار ایران، کرهای ها ترجیح میدهند پیش از هر کشور در خاورمیانه، محصولات خود را در ایران عرضه کنند و بعد از آن، محصولل را روانه بازار کنند.
نظر شما