پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۸:۰۶

در قائم شهر/

جشنواره سراسری شعر علوی برگزار شد

جشنواره سراسری شعر علوی برگزار شد

قائم شهر - خبرگزاری مهر: جشنواره سراسری شعر علوی امروز در مجتمع حر شهرستان قائم شهر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ظهر چهارشنبه در مراسم گشایش این جشنواره گفت: 220 شعر از 600 شاعر برگزیده کشور به دوازدهمین جشنواره سراسری شعر علوی در قائم شهر رسیده است.

حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی افزود: امسال دو هزار و 200 شعر از سراسر کشور و از سوی 600 شاعر به دبیرخانه جشنواره ارسال که نسبت به دوره قبل از رشد دو برابری برخوردار بود.

وی به جایگاه جشنواره سراسری شعر علوی در میان شعر دینی کشور اشاره کرد و گفت: این جشنواره مورد استقبال شاعران کشور قرار دارد و آثار ارزشمندی از سوی هنرمندان شاعر به دبیرخانه ارسال شده که در قالب مجموعه ای منتشر می شود.
 
فرماندار قائم شهر در این جشنواره گفت: قائم شهر با قدمت دینی و مذهبی افتخار میزبانی این جشنواره را دارد.

علی پیرفلک با اشاره به عشق و علاقه ایرانیان به علویان و تشیع اظهار داشت: ایرانیان با قبول اسلام و علاقه به خاندان عصمت و طهارت هویت جدیدی پیدا کردند واین هویت امروز در لباس انقلاب اسلامی شکل و معنای جدیدی پیدا کرد.
 
وی با بیان اینکه انقلاب ایران با انقلابهای تونس، لیبی و مصر قابل قیاس نیست خاطرنشان کرد: انقلاب ایران می خواهد عدالت علی (ع) را درگوشه ای از این جهان پهناور به روی کار آورد وبه این دلیل موجب غضب استکبار جهانی است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت:انقلاب اسلامی ایران درهمه ابعاد بویژه فرهنگی تحول ریشه ای و بنیادی ایجاد کند وبایداین فرصت را غنیمت شمرد.

حجت الاسلام علی معلمی تصریح کرد: اشعارسازنده و هدف دار در طول تاریخ زمینه ساز حماسه های بزرگ شده است.
 
کد خبر 1529504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha