سید جمال ساداتیان تهیه کننده فیلم "برف روی کاج ها" در ارتباط واکنش های مردمی به خبرنگار مهر گفت: من در تمام نمایش های فیلم "برف روی کاج ها" در سالن های مردمی سی امین جشنواره فجر حضور نداشتم اما در تعداد محدودی که حضور پیدا کردم متوجه شدم افرادی که از سالن بیرون می آیند فیلم را دوست دارند و تحت تاثیر آن قرار گرفته اند.
وی افزود: آنچه که شاخص کلی استقبال مردم برای ما است نظرسنجی دفتر جشنواره فجر است که تاکنون آماری که ارائه کرده نشان از استقبال زیادی از این فیلم بوده است به طوری که که در چند روز گذشته "برف روی کاج ها" با درصد بالایی جزء انتخاب های اول مردم است.
ساداتیان ادامه داد: این فیلم روز چهارشنبه در برج میلاد برای اهالی رسانه و منتقدان به نمایش درآمد و ما متوجه شدیم واکنش های آنها نیز مانند مردم است. منتقدین و اهالی رسانه از این فیلم بسیار راضی هستند و این جای خوشحالی دارد.
این تهیه کننده سینما در ارتباط با ویژگی های برف روی کاج ها که باعث استقبال مردم و منتقدین شده است گفت: من فکر می کنم این فیلم دارای چند پارامتر است که همه آنها مورد توجه مخاطبین قرار گرفته است.
بخش عمده این ویژگی ها به قصه فیلم بر می گردد البته بازیگران که از چهره های شاخص سینما و تئاتر هستند نیز بازیهای خوبی ارائه کرده اند.
وی در ادامه گفت: البته حضور پیمان معادی به عنوان یک چهره سرشناس سینمایی و بازیگر فیلم موفق "جدایی نادر از سیمین" هم به عنوان کارگردان بی تاثیر نیست. همانطور که می دانید معادی با توجه به فیلمی که عنوان کردم از موقعیت اجتماعی بالایی بین مخاطبین برخوردار است اما باید این موضوع را در نظر بگیریم که شاید در ابتدا مخاطبین به دلیل معادی به دیدن فیلم بروند اما بعد از پایان فیلم قطعا قضاوت های آنها بر اساس ساختار و ویژگی های قصه برف روی کاج هاست.
ساداتیان در ارتباط با اکران عمومی این فیلم افزود: من فکر می کنم بخشی از اکران عمومی فیلم به ما بر می گردد و با توجه به این استقبال ارشاد نیز باید در این بخش ما را همراهی کند. جایزه وزارت ارشاد به دست اندرکاران این فیلم پرطرفدار، بوجود آوردن شرایط اکران برف روی کاج ها در نوروز 91 است.
وی در ادامه بیان کرد: متاسفانه با توجه به استقبال مردم بلیط های نمایش این فیلم برای فروش به پایان رسیده است و مخاطبینی که فیلم را ندیده اند دوست دارند "برف روی کاج ها" زودتر اکران عمومی شود. من در جشنواره فجر موافق سانس فوق العاده برای فیلم نیستم زیرا فکر می کنم با توجه به شرایط آب و هوایی ، مردم برای دیدن این فیلم در ساعات دیروقت اذیت می شوند.
تهیه کننده انتهای خیابان هشتم ادامه داد: سانس های فوق العاده ای که جشنواره فیلم در اختیار فیلم قرار می دهد بیش از 2 تا 3 سانس نیست اما تقاضای مردم برای دیدن این فیلم بیش از این مقدار است. بهتر است بعد از جشنواره شرایطی فراهم شود تا زودتر "برف روی کاج ها" به نمایش در بیاید.
وی بیان کرد: با توجه به تعداد نمایشی که این فیلم در سینماها داشته است شنیده ام برای بلیط آن بازار سیاه بوجود آمده است. با اکران زودتر در شرایط مناسب می توانیم جلوی فروش بلیط های این فیلم به قیمت بالا را بگیریم.
ساداتیان با اشاره به معضل اجتماعی که این فیلم مطرح می کند افزود: ما در برف روی کاج ها یک معضل اجتماعی را در قالبی جذاب برای مخاطبین به تصویر می کشیم اما پیامی که این فیلم دارد می تواند تاثیرگذار باشد تا شاید بتوانیم بخش کوچکی از این معضلات را حل کنیم. من پیش از این تجربه ساخت فیلم چهارشنبه سوری را نیز داشته ام و متوجه شدم مطرح کردن چنین موضوعاتی می تواند در نگاه مردم تاثیر بگذارد.
وی تاکید کرد: اگر مخاطبین بخواهند چنین تجربیاتی که در فیلم "برف روی کاج ها" مطرح می شود را خودشان پشت سر بگذارند قطعا هزینه سنگینی باید بدهند اما مطرح کردن چنین موضوعاتی در پرده سینما این هزینه را کمتر می کند آنها می توانند از طریق این رسانه در جریان چنین معضلاتی در جامعه قرار بگیرند و از عواقب آن باخبر شوند . همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. سینما با رسالتی که بر عهده دارد می تواند این امر را محقق کند.
در فیلم "برف روی کاج ها" اوین ساخته بلند سینمایی پیمان معادی، مهناز افشار، حسین پاکدل، ویشکا آسایش، صابر ابر، آناهیتا افشار و ... به ایفای نقش می پردازند.
نظر شما