به گزارش خبرنگار مهر، این نشریه که به همت اداره کل بیناد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل تهیه شده به طور ویژه و اختصاصی به معرفی 47 شهید اردبیلی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و وقایع این استان در آن دوران پرداخت شده است.
صفحاتی از این ویژه نامه به زندگینامه و مبارزات نخستین شهید اردبیلی انقلاب اسلامی "شهید اصغر مرادی علاف" و شهید بهروز یحیوی به عنوان نخستین شهید تظاهرات در شهر اردبیل اختصاص یافته است.
مطالبی چون مصاحبه با جانبازان و زندانیان سیاسی دوران انقلاب اسلامی، روز شمار انقلاب در اردبیل، حوادث بعد از پیروزی انقلاب در اردبیل، و معرفی اختصاصی شهدای نهم دیماه سال 57 اردبیل و وقایع آن روز در این شماره به چشم می خورد.
در این شماره خاطرات مختلفی از زبان خانواده شهدای دانشجو در زمان انقلاب اسلامی درج شده است.
علاقه مندان برای تهیه این نشریه می توانند به اداره کل بنیاد شهید اردبیل، معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی این اداره و یا به نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی استان اردبیل، غرفه بنیاد شهید مراجعه کنند.
یادآور می شود: استان اردبیل در جریان پیروزی انقلاب اسلامی 47 شهید و 37 جانباز و آزاده تقدیم این انقلاب کرده است و شهدایی چون بخشعلی اعیادی، اصغر مرادی، ایوب معادی ، رسول خلیل آبادی، احمد سامع مجنده و ابراهیم رمضانی از شهدای مبارز و شاخص این استان است.
نظر شما