به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی جمعه شب در نشست خبری در مشهد با بیان اینکه جای احزاب که وظیفه شناسایی نیروهای متخصص را برعهده دارند در این عرصه کار ملت را راحت می کنند، گفت: جبهه ها و ائتلافها به جای رفتار قبیله ای به نیاز قوه مقننه توجه کنند و افراد کارشناس را در لیست خود قرار دهند.
وی انتخاب افراد شجاع، متعهد و آشنا با کار اجرایی و قانونگذاری را بهترین گزینه نمایندگی مجلس دانست و بیان کرد: در تاریخ پارلمانی ایران با وجودی که افراد زیادی وارد مجلس شده اند فقط مدرس می درخشید و ماندگار شده است.
رئیس مجلس بعد قانونگذاری و نظارتی مجلس را دلیلی برای تقویت همه جانبه آن دانست و تاکید کرد: برجسته شدن مدرک تحصیلی نمایندگان دچار اشکال است چون مدرک ملاک تخصص نیست باید قانون انتخابات با شرایط روز تغییر و افراد آشنا با مسائل مختلف دارد، میدان مبارزات انتخاباتی شوند.
وی مجلس را در راس امور دانست و یادآور شد: مجموعه ای با این اهمیت باید کاملا کارشناسی و بدون وابستگی به جریانهای خاص باشد.
نظر شما