به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر خرم شاد در مراسم باشکوه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه در زاهدان اظهار داشت: طی دو قرن اخیر سه موج انقلاب اسلامی، جهان اسلام را فراگرفت که با جنبش سید جمال الدین اسدآبادی در ایران به عنوان اندیشمند سیاسی و مبلغ اتحاد اسلام آغاز شد، با انقلاب اسلامی تداوم یافت و امروز با موج بیداری اسلامی به مرحله شکوفایی خویش رسیده است.
وی گفت: بیداری موجود در جهان اسلام برگرفته از انقلاب های فرانسه، چین، روسیه و گرجستان نبوده و هیچ شباهتی با آنها ندارد.
وی افزود: بی تردید بیداری اسلامی امروز الهام گرفته از انقلاب اسلامی ایران است و اقامه نماز در میادین و همچنین فریاد الله اکبر مردم انقلابی در تظاهراتشان که مشابه حرکات انقلابیون ایران اسلامی در دهه 50 بود، دلیلی بر این مدعاست.
معاون وزیر امور خارجه بیان داشت: در موج اول انقلاب های اسلامی در زمان حکام قاجار، سید جمال الدین اسدآبادی از دولت حاکمه خواست هشت اصل را در کشور که مبتنی بر مبارزه با استبداد با تکیه بر توده های مردمی، آشنایی کامل ملت با علوم و فنون، ایمان کامل به اسلام، مبارزه با همه استعمارهای خارجی، ضرورت اتحاد جهان اسلام، مبارزه در راه خدا تا مرز شهادت و مبارزه با خود باختگی در برابر غرب را برقرار کند.
وی گفت: بخشی از اصول هشت گانه سید جمال الدین اسدآبادی امروز در ایران اسلامی محقق شده و این کشور در جهان با اتکا به توانمندی های خود به پیشرفت قابل ملاحظه ای در علوم و فنون مختلف دست یافته است.
وی افزود: امروز بیداری اسلامی راه بیدارگرانی مانند اقبال لاهوری، سید جمال الدین اسد آبادی، شهید بنان، امام موسی صدر، شیخ فضل الله نوری، نواب صفوی، امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای را ادامه می دهند.
خرم شاد اظهار داشت: امروز استکبار از ملت ایران خشمگین است زیرا این کشور پرچم دار اتحاد جهان اسلام محسوب می شود و رهبر معظم انقلاب مجاهد عصر حاضر لقب گرفته اند.
وی گفت: انقلاب اسلامی ایران مولود بیداری های موجود در جهان اسلام است.
وی افزود: جهان اسلام، ایرانی قدرتمند و مجهز به علوم و فنون روز و نیروهای جان برکف دارد.
نظر شما