پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۴۸

سجادی:

22 بهمن همواره در جهان می درخشد

22 بهمن همواره در جهان می درخشد

مانه و سملقان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی گفت: 22 بهمن ماه به عنوان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همواره در جهان می درخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کریم سجادی ظهر شنبه در جمع راهپیمایان 22 بهمن با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی ایران به عنوان الگوی ملت های مسلمان جهان و کشورهای منطقه مطرح است افزود: امام بزرگوار(ره) با مدیریت شایسته، معماری و هدف گذاری انقلاب زمینه صدور انقلاب به سراسر دنیا را فراهم کرد.

وی در ادامه گفت: امروزمسلمان دنیا با وحدت و همدلی، بر علیه استکبار جهانی و دنیای غرب، در راستای دستیابی به حقوق قانونی انسانها و رهایی از زنجیر اسارت و ظلم ایستاده اند و علاقمندان به نظام اسلامی در کشورهای آمریکایی در حمایت از ایران اسلامی دست به تظاهرات و راهپیمایی می زنند.

سجادی با بیان اینکه به زودی دست مستکبران از سلطه گری و زورگویی در جهان اسلام کوتاه خواهد شد اظهارداشت: امروز ملت های مسلمان منطقه با الگو پذیری از انقلاب اسلامی ایران به دنبال استقرار نظام هایی بر پایه اسلام و محوریت قرآن هستند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی مخالفت آمریکا و هم پیمانانش در دست یابی ایران اسلامی به انرژی هسته ای را، بهانه جویی استکبار جهانی علیه  ایران اسلامی عنوان کرد و افزود: آنها به خوبی می دانند که ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست اما با اذعان به این امر، مرتب با طرح این مساله برای فریب افکار عمومی استفاده می کنند تا جامعه جهانی را به ایران اسلامی بدبین کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان، ثبات و اقتدار نظام اسلامی را در گرو حضور مستمر مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی در صحنه های مختلف انقلاب دانست و گفت: امیدواریم در 12 اسفندماه امسال و در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز شاهد حضور حداکثری مردم خوب استان در پای صندوقهای رای باشیم.

یادآور می شود: مردم غیور و انقلابی شهرستان مانه و سملقان امروز همزمان با سراسر کشور و با شعارهای انقلابی خود، مسیر چهارراه شهرداری تا مسجد انقلاب این شهر را به راهپیمایی پرداختند.

مردم این شهر با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر بر حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی که ثمره خون شهیدان اسلام و انقلاب است تاکید و با آرمانهای امام (ره)، انقلاب، شهدا و رهبری معظم انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.

کد خبر 1531408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha