پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۰۹

جام ملتهای آفریقا ؛

تیم ملی فوتبال مالی به مقام سوم رسید

تیم ملی فوتبال مالی به مقام سوم رسید

تیم ملی فوتبال مالی با پیروزی مقابل غنا موفق شد عنوان سوم رقابتهای جام ملتهای آفریقا 2012 را از آن خود کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، چیک دیاباته مهاجم باشگاه بوردو هر دو گل مالی را در این دیدار به ثمر رساند و به تنهایی سکوی سومی جام ملتهای آفریقا را برای این تیم به ارمغان آورد. او ابتدا در دقیقه 23 یک بر صفر مالی را پیش انداخت و در دقیقه 80 بازی نیز گل دوم خودش و تیمش را وارد دروازه غنا کرد.

در دقیقه 65 این بازی ایساک وورسا مدافع غنا به دلیل دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد تا این تیم نیم ساعت پایانی بازی را 10 نفره ادامه دهد.

مالی در حالی موفق شد دیدار رده بندی را به سود خود به پایان ببرد که در سه دیدار رده بندی قبلی خود در رقابتهای جام ملتهای آفریقا شکست خورده بوده و به مقام چهارمی قناعت کرده بود. از طرف دیگر هم این دومین شکست غنا در مجموع سه حضور قبلی شان در دیدار رده بندی جام ملتهای آفریقا بود. تیم های زامبیا و ساحل عاج دیدار فینال رقابتهای جام ملت های آفریقا را برگزار خواهند کرد.

کد خبر 1531658

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha