به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی روز یکشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر سارویه با اشاره به ظرفیتهای فراوان هنری در مازندران، افزود: اگر از این استعدادها به خوبی استفاده شود، مازندران می تواند در عرصه هنری کشور نقش آفرین باشد.
وی تئاتر را از جمله بخشهای مهم و تاثیرگذار هنر دانست و گفت: هنر تئاتر می بایست در راستای ارتقاء و تعالی انسان گام بردارد.
طاهایی، هنر نمایش را در جهت شاد کردن مردم و ایجاد نشاط اجتماعی بسیار موثر دانست و اذعان داشت: کسانی که برای شاد کردن مردم کار می کنند در واقع در حال عبادت هستند.
استاندار مازندران گفت: هنر می تواند از بروز انحرافات اجتماعی به ویژه برای نسل جوان جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه یکی از هنرهای یک هنرمند، برقراری ارتباط است، تصریح کرد: فعالان عرصه تئاتر باید با سایر نهادهای فرهنگی و هنری استان تعامل سازنده برقرار کنند.
طاهایی، هنرمندان تئاتر استان را انسانهایی پرتلاش و کم توقع دانست و اظهار داشت: از همه نیازها و خواسته های به حق هنرمندان این حوزه آگاهی داشته و در جهت برآورده ساختن آن همه توان خود را به کار خواهیم گرفت.
در پایان این مراسم با حضور استاندار مازندران از پیشکسوتان عرصه تئاتر استان تجلیل شد.
نظر شما