پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۳۵

شیخ‌بهایی به مهر خبر داد:

شناسایی 3000 تخلف گازی در ایران/ اتصال 1000 روستا به شبکه گاز

شناسایی 3000 تخلف گازی در ایران/ اتصال 1000 روستا به شبکه گاز

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به شناسایی حدود سه هزار تخلف گازی در سطح کشور، از اتصال 1000 روستای جدید به شبکه گاز خبر داد و اعلام کرد: به زودی نخستین مرکز کالیبراسیون صنعت گاز راه‌اندازی می‌شود.

مجتبی شیخ بهایی در گفتگو با مهر با اشاره به شناسایی حدود سه هزار تخلف گازی پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه هاف گفت: شرکت ملی گاز ایران به منظور کاهش تخلفات گازی برخی از افراد سو جو اجرای برنامه های گسترده‌ای را در دستور کار قرار داده است.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اعلام اینکه هم اکنون فرمولی به منظور تعیین حق کشف تخلفات گازی در هیات مدیره شرکت گاز تصویب شده است، تصریح کرد: همزمان با تعریف و اجرای این فرمول، برای نصب و راه اندازی کنتورهای هوشمند و راه اندازی مرکز کالیبرسیون گاز هم برنامه ریزی شده است.
 
این مقام مسئول با اشاره به امضای تفاهم نامه ای با موسسه استاندارد برای راه اندازی مرکز کالیبراسیون گاز کشور، اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز یک آزمایشگاه مرجع گازی برای اندازه گیری دقیق گاز ایجاد می شود.
 
وی با تاکید بر ضرورت اندازه گیری دقیق خرید و فروش گاز همزمان با افزایش بهای گاز مشترکان پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، اعلام کرد: با راه اندازی این مرکز با مشارکت بخش خصوصی و برخی از شرکتهای خارجی امکان افزایش رضایت مندی مشترکان بیشتر گاز در سطح کشور فراهم می شود.
 
شیخ بهایی در ادامه با اشاره به افتتاح و راه اندازی پروژه های گازرسانی به بیش از یکهزار روستا و 14 شهر کشور در بهمن ماه سالجاری، بیان کرد: همچنین در این مدت عملیات گازرسانی به 600 روستای جدید آغاز شده است.
 
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز از افتتاح رسمی یکهزار و 580 پروژه گازی در بهمن ماه سالجاری سخن گفت و تاکید کرد: در مجموع در این مدت حدود دوهزار و 200 طرح جدید گازی افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
 
این مقام مسئول همچنین تعداد کل نیروگاههای برق متصل به شبکه گاز ایران را 70 مورد عنوان کرد و افزود: هم اکنون هشت هزار و 839 صنعت در کشور از نعمت گاز بهره مند هستند.
 
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون حدود یکهزار و 100 صنعت بزرگ به شبکه ملی گاز متصل شده اند، خاطر نشان کرد: هم اکنون بیش از 45 هزار صنعت کوچک و بزرگ در کشور به شبکه گاز متصل شده اند.
کد خبر 1531961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha