پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶:۵۴

گیلکی به مهر خبر داد:

اجرای طرح همیار مشاور در مدارس قم

اجرای طرح همیار مشاور در مدارس قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس گروه مشاور تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان قم از اجرای طرح همیار مشاور در مدارس قم خبر داد.

عباس گیلکی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: طرح همیار مشاور هر سال در راستای تقویت خدمات مشاوره‌ای به دانش آموزان در مدارس اجرا می شود.
 
وی گفت: در اجرای این طرح دانش آموزان علاقه‌مند به خدمت رسانی به سایر همسالان خود در مدارس تحت پوشش طرح همیار مشاور توسط مشاوران مدارس انتخاب می‌شوند.
 
وی ادامه داد: ‌پس از برگزاری جلسات توجیهی برای این دانش آموزان و تبیین وظایف آن‌ها، از آن‌ها در کمک به سایر دانش آموزان استفاده می‌شود.
 
رئیس گروه مشاور تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: با اجرای طرح همیار مشاور در مدارس، دانش آموزانی که نیازمند به مشاوره هستند به خصوص در مسائل تحصیلی، توسط دانش آموزان همیار و با هماهنگی مشاور مربوط از خدمات مورد نیاز بهره‌مند می‌شوند.
 
وی ادامه داد: ‌از اهداف مهم این طرح امکان برقراری ارتباط دانش آموزان متقاضی خدمات مشاوره با همنوعان است.
 
وی با اشاره به اینکه این طرح در مدارس در حال اجرا است افزود: ‌این طرح تنها در مدارسی که آموزش و پرورش نواحی استان انتخاب می‌کنند اجرا می‌شود.

طرح همیار مشاوره در ۲۰۰مدرسه در مقطع متوسطه اجرا می‌شود

 گیلکی درپایان بیان کرد: ‌این طرح در حدود ۲۰۰مدرسه مقطع متوسطه در استان قم اجرا می‌شود.

کد خبر 1534080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha