پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۳۸

چمانی در گفتگو با مهر :

حضور حداکثری در انتخابات نشان دهنده عمق آگاهی سیاسی مردم است

حضور حداکثری در انتخابات نشان دهنده عمق آگاهی سیاسی مردم است

اراک - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی،پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: هرچه حضور مردم در انتخابات بیشتر و پرشور تر باشد نشان دهنده عمق آگاهی سیاسی آنها است.

حجت الاسلام داوود چمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که حضور حداکثری در انتخابات نشان دهنده عمق آگاهی سیاسی مردم است، افزود: حضورگسترده مردم در انتخابات یک اصل مهم و اساسی است.

وی افزود: در انتخابات مجلس نهم مشارکت گسترده برای تعیین سرنوشت کشور و همچنین انتخاب نامزدهایی که صلاحیت بالاتری نسبت به بقیه دارند، دو اصل مهم است.

حجت الاسلام چمانی گفت: دشمنان تلاش دارند تا حضور مردم را در انتخبات کمرنگ جلوه دهند و مشارکت گسترده مردم در انتخابات دشمنان را در رسیدن با مقاصدشان ناکام می کند.

وی با اشاره به بیانات امام راحل که فرمودند نمایندگان مجلس عصاره فضیلت ها هستند افزود: مردم باید کسانی را انتخاب کنند که فضیلتهایی چون ولایت پذیری و ولایت مداری را سر لوحه کارشان قرار داده باشند و پایبند به قانون اساسی و ولایت فقیه بوده و در مسیر اهداف امام راحل و آرمانهای شهدا حرکت کنند.

حجت الاسلام چمانی با اشاره به اینکه وظیفه نماینده قانون گذاری ، پیگیری مشکلات و نظارت بر قوه مجریه است تاکید کرد: مردم در انتخاب نامزد اصلح باید به معیارها توجه کنند.

معاون فرهنگی،پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: مردم افرادی را انتخاب کنند که توانمند بوده و از نظر فکری بتوانند نقش موثری را در قانون گذاری و در نهایت رفاه نسبی مردم ایفا کنند.

کد خبر 1534500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha