پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۵۸

علیپوران به مهر خبر داد:

تخصیص بیش 31 میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب در استان سمنان

تخصیص بیش 31 میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب در استان سمنان

سمنان-خبرگزاری مهر: مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تعیین 31 میلیاردو 517 میلیون ریال اعتبار برای اجرای طرح های کوچک برای ساخت استخرهای کوچک ذخیره آب خبر داد.

حسین علیپوران در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام اینکه برای تامین آب و ساخت استخرهای ذخیره آب درسطح استان سمنان بیش از 31 میلیاردر ریال اعتبار اختصاص یافته است، افزود: با این اعتبار که از محل اعتبارات ملی و استانی تامین شده است 267 استخر ذخیره آب کشاورزی"پلیمری، سنگی و سیمانی" در سطح استان ساخته می شود و حجم آب استحصالی از آنها 99/4 میلیون متر مکعب در سال  است.

وی اظهار داشت: حجم کل استخرهای در حال ساخت 391150 متر مکعب است و با آب این استخرها 5867 هکتار از مزارع و باغ ها آبیاری و در سطح 2014 هکتار آبیاری مطلوب و بهبود کشت حاصل می شود.

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان سمنان در خصوص اعتبار شهرستان های استان افزود: اعتبار مصوب شهرستان سمنان 4945 میلیون ریال برای ساخت 36 استخر، اعتبار مصوب شهرستان شاهرود 1276000 میلیون ریال است برای ساخت  113 استخر، شهرستان دامغان 5180 میلیون ریال برای ساخت  42 استخر ذخیره آب، شهرستان مهدیشهر 3250 میلیون ریال است برای 24 استخر و اعتبار مصوب شهرستان گرمسار 5382 میلیون ریال برای احداث 52 استخر ذخیره آب کشاورزی می باشد.

علیپوران ضمن تاکید بر اینکه، اعتبار در نظر گرفته شده فقط برای خرید و نصب ورق ژئوممبران و حصار کشی است، افزود: عملیات زیر سازی و آماده کردن بستر استخر با خود بهره برداران خواهد بود.

یاد آوری می شود با توجه به وضعیت منابع آبی استان و محدودیت در برداشت از سفره های آب های زیرزمینی این استخر ها با هدف استفاده بهینه ازآب های موجود و جلوگیری از پرت آب ساخته می شوند.

کد خبر 1534737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha