به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، شمارش آراي انتخابات عراق در پي قطع برق در شهر مقدس نجف اشرف در زير نور شمع ها آغاز شد.
شش كارمند هيات عالي انتخابات عراق در يك مدرسه راهنمايي در نجف شمارش تعرفه هاي راي را در زير نور شمع ها آغاز كردند و آنها را در بسته هايي مرتب كردند در حالي كه دو ناظر از احزاب رقيب چهار چشمي مراقب اوضاع بودند.
براي شمارش آرا ناظران مستقل عراقي و ناظران بين المللي وجود ندارند اما ناظر انتخابات در اين مدرسه تاكيد كرد همه چيز براي اساس قانون پيش مي رود.
به گفته حيدر شيشان به زودي كارشمارش آرا در نجف پايان مي يابد و نتايج آن به كميته محلي و آنگاه به بغداد ارسال خواهد شد.
وي گفت : ما هيچ نتيجه اي را درباره آراي نجف اعلام نخواهيم كرد.
هيات عالي اجرايي انتخابات عراق كه ناظر بر ساماندهي انتخابات اين كشور بود، اعلام كرد: نتايج نهائي شمارش آرا ممكن است تا ده روز آينده اعلام شود علاوه بر آن نتايج آراي مهاجران عراقي خارج از كشور هم اعلام خواهد شد.
خيابان هاي نجف با غروب خورشيد از مردم خلوت شد و كاركنان انتخاباتي عمليات سخت شمارش آرا را پس از يك روز سخت در ساماندهي انتخابات آغاز كردند.
بر اساس اعلام هيات عالي انتخابات عراق بيش از 80 درصد از واجدان شرايط دادن راي در استان نجف در انتخابات سراسري عراق كه روز گذشته برگزار شد، شركت كردند.
نظر شما