مصطفی یادگاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فضای جامعه باید فضایی قرآنی باشد، اظهار داشت: اگر فضای جامعه قرآنی باشد باورهای دینی و سیاسی مردم قوی می شود و در این صورت مشارکت مردم در عرصه تصمیم گیری و تعیین سرنوشت خود افزایش پیدا می کند.
وی ادامه داد: طبق تاکیدات مقام معظم رهبری باید فرهنگ قرآنی در جامعه گسترش پیدا کند و این فرهنگ قرآنی موجب اعتلای اندیشه سیاسی مردم و افزایش مشارکت در انتخابات خواهد شد.
این قاری با اشاره به لزوم ایجاد نهضت حفظ قرآن در کشور، بیان داشت: برای ایجاد نهضت حفظ قرآن مردم نباید منتظر مسئولان باشند و باید خود مردم حفظ قرآن را از فرزندان آغاز کنند.
یادگاری در ادامه با اشاره به افزایش کیفیت مسابقات سراسری قرآن، تصریح کرد: کیفیت تلاوتهای این دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم رشد بسیار خوبی داشته است و همچنین سه مرحله ای شدن مسابقات بخش قرائت می تواند ملاک بهتری برای انتخاب بهترین قاریان کشور باشد.
مصطفی یادگاری یکی از قاریان استان تهران است که تاکنون پنج بار در مسابقات کشوری قرآن کریم شرکت کرده است.
وی تاکنون دو بار مقام پنجم بخش قرائت مسابقات سراسری قرآن را به دست آورده است.
نظر شما