پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۴۹

دست باز:

تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی در اردبیل پنج درصد افزایش یافت

تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی در اردبیل پنج درصد افزایش یافت

اردبیل - خبرگزاری مهر: جانشین رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل گفت: تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی در این استان پنج درصد نسبت به دوره قبل افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس دست باز ظهر پنج شنبه در جلسه هماهنگی روابط عمومیهای دستگاه های دولتی برای آمادگی برای برگزاری باشکوه انتخابات مجلس افزود: بیش از 70 درصد نامزدهای ثبت نام کننده در انتخابات مجلس در استان اردبیل تایید صلاحیت شدند که نسبت به 65 درصد تائید صلاحیت دوره گذشته افزایش نشان می دهد.

وی اضافه کرد: 97 نفر در استان اردبیل ثبت نام کرده بودند که یک نفر از آنها با عدم تکمیل پرونده از لیست خارج شد و از 96 نفر باقیمانده چهار نفر انصراف دادند و صلاحیت  92 نفر در مراحل چهارگانه مورد بررسی قرار گرفت.

دستباز با اشاره به تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی طیفهای مختلف سیاسی گفت: برای برگزاری انتخابات در 10 شهرستان و 27 بخش استان بیش از 25 هزار نفر در هزار و 159 شعبه اخذ رای حضور خواهند داشت.
 
وی افزایش میزان مشارکت در انتخابات را در زمان دولتهای نهم و دهم قابل توجه دانست و تصریح کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس خبرگان 22 درصد ، سه در صد در انتخابات شورای شهر، 3.5 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی دور هشتم و 22 درصد در انتخابات دهم ریاست جمهوری افزایش یافته که تمامی این اعداد حاکی از علاقه مردم به سرنوشت خود است.

جانشین رئیس ستاد انتخابات استان از افزایش برخورد  با تخلفات انتخاباتی نسبت به دوره های قبل خبر داد و یادآور شد: تلاش می کنیم با برگزاری جلسات مختلف با نمایندگان نامزدهای انتخاباتی این افراد را در خصوص نحوه تبلیغات انتخاباتی توجیح کنیم.

وی با اشاره به ممنوعیت ایجاد ستاد در هسته مرکزی شهر عنوان کرد: ایجاد ستاد در هسته مرکزی شهر باعث ایجاد ترافیک می شود اما با محدودیت ایجاد ستاد در این مناطق تبلیغات انتخاباتی در مرکز شهر نسبت به دوره های قبلی کاهش چشمگیری داشته است.
کد خبر 1535714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha