پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶:۳۵

اخبار کوتاه استان تهران/

70 درصد کالاهای قاچاق کشور در استان تهران توزیع می شود

70 درصد کالاهای قاچاق کشور در استان تهران توزیع می شود

استان تهران – خبرگزاری مهر: دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران اظهار داشت: 70 درصد کالاهای قاچاق کشور در استان تهران توزیع و عرضه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تقی باقری افزود: تیمهای بازرسی در 12 شهرستان استان تهران فعال بوده و بازار تهران را به طور جدی و گسترده رصد می کنند.

وی بیان کرد: با تلاش بازرسان مبارزه با کالاهای قاچاق در استان تهران 120 تانکر سوخت، 80 هزار لیتر مواد سوختی، کالاهای آرایشی و بهداشتی به میزان 40 تن به ارزش یک میلیارد تومان، 50 دستگاه خودرو فاقد مدارک گمرکی، 50 دستگاه تریلی محموله ترانزیتی، 45 تن پوشاک و البسه و 177 دستگاه خود پرداز یا عابر بانک کشف و ضبط شده است.

این مسئول افزود: بیشترین آمار کالاهای قاچاق مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی، پوشاک، مواد سوختی، دارویی و دخانیات می باشد.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه توسط ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز استان تهران یادآور شد: تا کنون 11 جلسه پیشگیری با 57 مصوبه و با محور طرح "شبنم" و به منظور پیشگیری از کالاهای قاچاق و مبارزه با آن از سوی این ستاد صورت گرفته است.

همایش اخلاق رسانه‌ای و تبلیغات اخلاقی برگزار می شود

نخستین همایش اخلاق رسانه‌ای و تبلیغات اخلاقی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران برگزار می شود.

این همایش 30 بهمن ماه بهمن از ساعت هشت تا 14:30 دقیقه در تالار ایوان شمس تهران برگزار خواهد شد.

این همایش در راستای اهمیت تبلیغات در دنیای امروز و جهت دهی اخلاقی به این حوزه، در نظر گرفته شده است.

برگزاری سی و ششمین جلسه شعرای شهرستان شمیرانات

رئیس انجمن شعر، ادب و قلم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شمیرانات از برگزاری سی و ششمین جلسه شعرای شهرستان شمیرانات با موضوع "یادآوری حماسه‏سازی ملت بزرگ ایران" خبر داد.

علی‏اصغر فراز گفت: این نشست، با دعوت از شعرای برجسته شهرستان همراه بود و در مجتمع فرهنگی هنری "رسول‏ مهر" برگزار شد، بر محور پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، وحدت، ایثار، جهاد، شهادت و رهبری امام راحل(ره) استوار بود.

وی افزود: این نور از عمق جان معمار کبیر انقلاب تابید و بر قلوب دیگر آحاد جامعه اسلامی و پس از آن همه جهان روشنی بخشید.

این مسئول یادآور شد: در بستر هنر قراردادن ارزشهای اصیل انقلاب، بزرگداشت ایام‏الله دهه فجر و همچنین زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب و رهبر کبیر انقلاب اسلامی از اهداف جلسه سی و ششم شاعران شمیرانات است.

تجلیل از دانش آموزان برتر منطقه 16

به منظور ارتقای انگیزه دانش آموزان، مراسم تجلیل از دانش آموزان برترمنطقه 16 برگزار شد.

مدیر آموزش وپرورش منطقه 16 در این مراسم اظهار داشت: دانش آموزان، درکسب مدارج بالای علمی نباید خود را دست کم بگیرد و می بایستی اهدف بالایی را برای خود در نظر داشته باشد.

عادل خالقی افزود: کسب معدل بالا در تحصیل اهمیت دو چندان پیدا کرده و به زودی معدل سالهای متوسطه جایگزین کنکور خواهد شد.

وی بیان داشت: دانش آموزان با کسب رتبه های زیر 50 در آزمون سراسری دانشگاهها، به عنوان نخبه کشوری محسوب شده و از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

این مسئول اضافه کرد: با کسب 68 رتبه زیر 1000 در آزمون سراسری و مقامهای دیگر المپیاد علمی توسط  دانش آموزان منطقه 16 در سال گذشته، موفقیت چشمگیری نصیب منطقه شده و با برنامه ریزی می توان به موفقیت بیش از این نیز دست یافت.

گفتنی است از دانش آموزان برتر مقاطع مختلف تحصیلی منطقه 16، با اهدای جوایز و لوح یاد بود همایش، تجلیل شد.

شمیرانات برای حضور حداکثری مردم در انتخابات آماده است

فرماندار شهرستان شمیرانات از آمادگی لازم برای حضور باشکوه و حداکثری مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد.

محمد لاریجانی اظهار داشت: ‌این شهرستان با داشتن 22 ناحیه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و 236 صندوق اخذ رأی آماده حضور حداکثری مردم است.

وی افزود: مدارس و مساجدی که صندوق اخذ رأی در آنها قرار می گیرد نیز آمادگی لازم را برای انتخابات دارند.

این مسئول گفت: ‌مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی همچون راهپیمایی 22 بهمن با حضور فعال و حداکثری خود دشمنان را ناامید خواهند کرد.

کد خبر 1537013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha