پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۷:۵۳

بحران اقتصادی در غرب؛

اعتصاب کارکنان سیستم حمل و نقل برلین/اعتراضات در آلمان ادامه دارد

اعتصاب کارکنان سیستم حمل و نقل برلین/اعتراضات در آلمان ادامه دارد

اتحادیه های حمل و نقل برلین از اعتصاب سراسری کارکنان خطوط حمل و نقل اتوبوس، مترو و تراموا در این شهر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشپیگل، کارکنان بخش حمل و نقل عمومی برلین امروز شنبه در اعتراض به شرایط کاری دشوار خود دست به اعتصاب زدند.

این در حالی است که به دلیل برگزاری جشنواره بین المللی فیلم برلین موسوم به برلیناله و یکی از مهمترین بازی های بوندسلیگا بین تیمهای هرتا برلین و بورسیا دورتموند مسافران زیادی از خطوط حمل و نقل عمومی این شهر استفاده می کنند.
 
پیش بینی می شود این اعتصاب رفت و آمد حدود 1.8 میلیون نفر از شهروندان برلینی را دچار مشکل کند. هر چند کارفرمایان و مسئولان دست زدن به چنین اعتصابی را به باد انتقاد گرفته اند، اما کارکنان بخش حمل و نقل همچنان بر دستیابی به خواسته های خود مصر هستند.
 
گفتنی است این رویداد با اعتصاب کارکنان هواپیمایی لوفتانزا همزمان شده است. اقدام کارکنان بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان که خواستار دریافت مزد و مزایای بیشتری هستند سبب اختلال در پروازهای هزاران مسافر شده است.
کد خبر 1537349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha