به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی عزالدین عصر شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان همدان پنج میلیارد و 200 میلیون تومان از مشترکان خود طلبکار است.
برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب سه و نیم میلیارد تومان ابلاغ شده است
وی با اشاره به اینکه در سال جاری برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب سه و نیم میلیارد تومان ابلاغ شده است، افزود: این میزان اعتبار در حالی ابلاغ شده که برای 150 کیلومتر اصلاح شبکه، سالانه 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه در توانمندسازی مناطق حاشیه شهر همدان نیز برآورد هزینه 10 میلیارد تومان بوده است، گفت: تاکنون هفت و نیم میلیارد تومان هزینه شده که تنها یک و نیم میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
عزالدین در ادامه با بیان اینکه در شهرستانهای همدان، ملایر، نهاوند، اسدآباد، تویسرکان، کبودراهنگ، رزن و بهار پروژه تصفیهخانه فاضلاب فعال است، افزود: در سال آینده تصفیهخانه فاضلاب شهرستان فامنین نیز در ردیف اجرایی قرار میگیرد.
بیش از 40 درصد شبکههای آب استان همدان فرسوده است
وی با اشاره به اینکه در بخش آب 50 پروژه اصلاح شبکه فرسوده و تأمین آب شرب شهری در استان همدان وجود دارد، افزود: بیش از 40 درصد شبکههای آب استان همدان فرسوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به کیفیت آب همدان نیزعنوان کرد: به علت وجود آزمایشگاههای مختلف در همدان و تعدد آزمایشگاههای آب و فاضلاب، آبهای استان همدان دارای کیفیت بسیار بالایی است.
وی در ادامه با بیان اینکه بیش از 80 درصد قبوض به صورت دستی پرداخت میشود، گفت: در استان همدان کمتر از 17 درصد مردم قبوض خود را به صورت الکترونیکی پرداخت میکنند.
مرتضی عزالدین با بیان اینکه همدان در به کارگیری سیستمهای الکترونیکی از استانهای پیشرو کشور است، افزود: میزان پرداخت الکترونیکی قبوض آب رقم خوبی نیست و با توجه به اینکه بسترهای پرداخت الکترونیکی از طریق دولت فراهم شده است، باید مردم از این امکانات بهره مند شوند.
نظر شما