پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ بهمن ۱۳۹۰، ۱۸:۲۴

شفقت:

تأمین زیر ساختهای روستا دراولویت برنامه های خراسان شمالی است

تأمین زیر ساختهای روستا دراولویت برنامه های خراسان شمالی است

بجنورد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان شمالی گفت: تأمین زیرساختهای روستا از اولویتهای برنامه های کاری استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر یکشنبه در همایش سالانه شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان بجنورد که در تالار فرهنگی هنری گلشن بجنورد برگزار شد، افزود: توسعه، عمران و آبادی و تأمین زیر ساختهای روستاها و احصاء ظرفیتهای آن  باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی استانی بکر و دارای پتانسیلهای بسیار خوبی در تمامی زمینه هاست، اظهار داشت: توسعه در تمامی بخشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در روستا نیازمند هدایت و مدیریت است.

استاندار خراسان شمالی افزود: در سال جاری در قالب ماده 180 اعتبارات خوبی برای عمران و آبادانی روستاها اختصاص پیدا کرده است.

وی روستاها را کانون کشاورزی دانست و گفت: توجه به روستاها در اولویت برنامه‌های کاری استان و به تبع آن برنامه های دولت قرار دارد.

استاندار خراسان شمالی یکی از افتخارات دولت نهم و دهم را توجه ویژه به دهیاری‌ها دانست و گفت: در سال‌های اخیر اعتبارات بسیارخوبی به دهیاری‌ها اختصاص داده شده است.

وی خطاب به دهیاران تاکید کرد تا با برنامه ریزی صحیح و مدرن، توسعه و شتاب در چرخه اقتصادی روستا را دنبال کنند.

شفقت با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: آنچه در انتخابات 12 اسفند دارای اهمیت است این است که در تعیین سرنوشت خود همه مسئولیم و این حضور ادای وظیفه وتکلیف الهی است.

وی حضور در پای صندوق های رأی را رمز پیروزی و  مقاومت ایران اسلامی دانست و گفت: این کشور تاکنون با تکیه بر خدا و با مشارکت و حضور یکپارچه مردم در صحنه های مختلف نظام اسلامی، از جمله انتخابات حفظ شده است.

استاندار خراسان شمالی اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اساس اخلاق، دین محوری  و ولایت مداری شکل گرفته است و به فضل خدا این راه را ادامه خواهد داد.

وی همایش شوراهای اسلامی و دهیاران را دارای ارزش اقتداری در نظام اسلامی خواند و از آن به عنوان همایش وحدت و همدلی بین شوراها و دهیاران نام برد.

استاندار خراسان شمالی اظهارامیدواری کرد که با تلاش شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاران شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات 12 اسفند باشیم.

پیش از سخنان استاندار خراسان شمالی سید محمد پاکمهر فرماندار بجنورد و مسلم راعی مدیر کل امور روستایی استانداری  پیرامون موضوع انتخابات و جایگاه شوراهای اسلامی و دهیاری ها سخنان مبسوطی بیان کردند.

کد خبر 1538311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha