اسد الله بیرانونددر گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: اقامت و اسکان در طول سفر برای هر گردشگر از جایگاه خاصی برخوردار بوده و ایجاد فضای مناسب و امنیت لازم برای مسافرین نوروزی دارای اهمیت ویژه است.
وی با اشاره به برنامه ستاد اسکان در طول ایام نوروز تصریح کرد: با همکاری خوب و هماهنگ سازمان آموزش و پرورش سال گذشته توانستیم خدمات اقامتی مناسبی علاوه بر هتلها و مهمانپذیرهای موجود استان به میهمانان نوروزی ارائه کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین وضعیت ستاد اسکان سال آینده را تجهیز 600 کلاس درس در 72 واحد آموزشی استان که 75 درصد آن درجه الف هستند و سه خوابگاه تربیت معلم اعلام کرد.
وی افزود: امسال نیز علاوه بر واحدهای اقامتی مثل هتلها مهمانپذیر و کاشانه های گردشگری از خدمات اسکان آموزش و پرورش نیز همچون سال جاری بهرمند خواهیم شد و وضعیت کلاسهای اعلام شده با تجهیزات فرش، یخچال، تلویزیون، حمام و آشپزخانه بوده که در اختیار گردشگران قرار خواهد گرفت و علاوه بر آن 400 کلاس نیز برای وضعیت بحران پیش بینی شده که در شرایط خاص می تواند پاسخگوی نیاز مسافران باشد.
بیرانوند از برنامه های دیگر ستاد اسکان آموزش سرایداران را عنوان کرد و گفت: نحوه برخورد با مسافران و پذیرش میهمانان، بهداشت عمومی از جمله برنامه آموزشی است که برای سرایداران مدارس اجرا می شود تا خدمات مناسب را همچون سال جاری به میهمانان نوروزی ارائه کنند.
وی یادآور شد: همچنین اطلاعات اسکان شامل هتل ها، مهمانپذیرها، مدارس، خانه های معلم، کاشانه های گردشگری، مساجد، حسینیهها در مبادی ورودی شهر برای اطلاع رسانی به گردشگران ارانه خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اظهارداشت: امیدواریم با ارائه اسکان مناسب بتوانیم سفری خوش را برای گردشگران قزوین به وجود آوریم.
نظر شما