پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۶:۳۴

ولی پور:

تعداد 1100 پرونده منابع طبیعی در محاکم قضایی مطرح شد

تعداد 1100 پرونده منابع طبیعی در محاکم قضایی مطرح شد

ساوجبلاغ – خبرگزاری مهر: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوجبلاغ گفت: اداره منابع طبیعی با هدف احقاق حقوق حقه دولت و انفال اقدام به مطرح کردن پرونده های حقوقی منابع طبیعی در محاکم قضایی کرده است.

محسن ولی پور در گفتگو با خبرنگاران رسانه ها و خبرگزاریها ظهر دوشنبه اظهار داشت: اداره منابع طبیعی در سال جاری تعداد 55 فقره احکام له منابع طبیعی و تعداد هفت فقره پرونده علیه اداره حکم داده شده و تعداد کل طرح دعاوی کیفری و حقوقی 226 فقره و پیگیری حدود 400 مورد در مجموع 1100 فقره پرونده داشته است.

وی افزود: بخش آبخیزداری یکی از مهمترین رسالتهای این دستگاه اجرایی است و به سه بخش مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیکی با هدف اجرای فعالیتهایی اعم از ذخیره و تولید آب، ممانعت از به هدر رفتن نزولات آسمانی ، هدایت و پخش سیلاب، کنترل و فرسایش خاک و رسوب، تغذیه سفره های آب زیر زمینی، جلوگیری از بروز سیل، تثبیت آبراهه ها و جمع آوری آبهای سطحی که عملیات گابیون در سطح 2054 متر مکعب و سنگی ملاتی در سطح 182 متر مکعب و بتن ریزی پی در سطح 94 متر مکعب و خشکه چینی در سطح 322 متر مکعب از تعهدات امسال در مناطق سرهه، اغشت، و ورده بوده است.

ولی پور تصریح کرد: بخش آموزش و ترویج در اداره منابع طبیعی با هدف ارتقاء فرهنگ عمومی منابع طبیعی و افزایش روحیه مشارکت مردمی در جهت حمایت از منابع طبیعی که مهمترین فعالیت آن توزیع 17 هزار کارت همیار طبیعت در سطح مدارس ابتدایی ساوجبلاغ بوده که این امر با عنایت به برخوردهای نه چندان مطلوب کنونی در زمینه حفاظت از عرصه های منابع طبیعی بهترین گروهی خواهند بود که به فرهنگ سازی در این زمینه در قالب همیار طبیعت به ما یاری می رسانند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از فعالیتهای بخش آموزش و ترویج در این اداره برگزاری همایش شکوفه های طبیعت با حضور 300 نفر و توزیع کتاب با مضامین شعر و قصه در جهت ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی همچون درخت و خاک و آبهای روان  و سی دی آموزشی و بروشور و برگزاری کارگاه آموزشی با حدود 1000نفر دانش آموز و اولیاء و طراحی کارت همیار طبیعت و ارسال پیامک به همشهریان بوده است.

کد خبر 1539122

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha