پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۱:۵۳

رنجبر در گفتگو با مهر:

شکست دور رفت برابر گسترش فولاد تبریز را جبران می‌کنیم

شکست دور رفت برابر گسترش فولاد تبریز را جبران می‌کنیم

قم - خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال امید صبای قم گفت: شکست دور رفت برابر گسترش فولاد را جبران می‌کنیم تا همچنان تیم صعود کننده در رده بندی لیگ برتر باشیم.

هادی رنجبر در حاشیه تمرینات آماده سازی این تیم در مجموعه ورزشی تختی قم، در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز رضایت از شرایط موجود تیم امید صبای قم ابراز کرد: در دیدار رفت برابر گسترش فولاد تبریز، شرایط خوبی از نظر روحی نداشتیم اما این هفته در وضعیتی بسیار خوب و قدرت به مراتب بیشتری برابر حریف حضور پیدا می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هدفمان در این بازی کسب هر سه امتیاز دیدار خانگی مقابل گسترش فولاد تبریز است، تصریح کرد: بازی این هفته مقابل گسترش فولاد برای ما بسیرار تعیین کننده است و امیدواریم با پیروزی این دیدار را به پایان برسانیم.

بازی قابل قبول امیدهای صبای قم برابر شهرداری تبریز

مربی تیم فوتبال امید صبای قم که در این فصل برای نخستین بار تیمش در لیگ برتر فوتبال امید باشگاه های کشور حضور یافته است، افزود: بازیکنان در دیدار هفته گذشته برابر تیم امید شهرداری تبریز بسیار خوب بازی کردند و توانایی خود را به خوبی نشان دادند

وی تصریح کرد: ما به این دیدار حساس خانگی از هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال امید به دید یک مسابقه بسیار مهم نگاه می کنیم و به همین دلیل می خواهیم همانند بازی خانگی قبل برابر نساجی مازندران، هر سه امتیاز بازی را در خانه نگهداریم.

صبا در نیم فصل دوم بهتر نتیجه می‌گیرد

رنجبر بیان داشت: تیم ما در نیم فصل نخست لیگ برتر فوتبال امید باشگاه های کشور بازی های بسیار خوبی انجام داد اما چون کم تجربه بودیم، نتوانستیم نتایج خوبی بگیریم اما تیم در ادامه به خود آمد و توانستیم برنده بازی با تیم نساجی شویم و در مجموع در نیم فصل دوم بهتر عمل کنیم.

وی با اشاره به شکست تیمش در بازی رفت مقابل تیم فوتبال امید گسترش فولاد تبریز، بیان داشت: با وجودی ‌که در دور رفت در تبریز مغلوب حریف شدیم اما در این هفته از آمادگی به مراتب بیشتری برخوردار هستیم زیرا بازیکنان انگیزه زیادی برای جبران نتیجه رفت دارند.

مربی تیم فوتبال رده سنی امید صبای قم با بیان اینکه برای بازی این هفته مصدومی نداریم، تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم بهترین تیم را برای این دیدار حساس خانگی در لیگ برتر امید آماده کنیم تا با قدرت تمام و کسب سه امتیاز با کارمان ادامه دهیم.

صبا در مکان نهم لیگ برتر امید

وی افزود: تیم فوتبال امید صبای قم در حال حاضر با کسب 16 امتیاز از 15 مسابقه در مکان نهم جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال امید باشگاه های کشور ایستاده است در حالی که اختلاف ما با تیم ششم جدول تنها سه امتیاز است.

گفتنی است: تیم های فوتبال امید صبای قم و گسترش فولاد تبریز در دیداری از هفته پنجم از دور برگشت مسابقات لیگ برتر فوتبال رده سنی امید باشگاه های کشور عصر امروز سه شنبه در ورزشگاه تختی قم به مصاف یکدیگر می روند.
 

کد خبر 1539524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha