پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ اسفند ۱۳۹۰، ۱۷:۱۴

در آستانه نوروز/

ستاد مشترک تسهیلات نوروزی و تنظیم بازار در سمنان تشکیل شد

ستاد مشترک تسهیلات نوروزی و تنظیم بازار در سمنان تشکیل شد

سمنان - خبرگزاری مهر: در راستای ارائه خدمات مناسب به مسافران نوروزی و متقاضیان بازار شب عید در استان سمنان، دو ستاد تسهیلات سفر نوروزی و تنظیم بازار از امروز به صورت مشترک زیر نظر استاندار سمنان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد تسهیلات سفر نوروزی و تنظیم بازار استان سمنان در جلسه مشترک خود در پیش از ظهر روز سه شنبه به نحوه ذخیره سازی اقلام مصرفی ضروری مردم، کنترل قیمتها، نظارت بر ارائه کالای با کیفیت در نمایشگاههای ویژه، نحوه اسکان مسافران نوروزی در مدارس و سالن های ورزشی و ارائه خدمات امدادی و فرهنگی مناسب در جاده های استان با رویکرد معرفی آثار دیدنی شهرستانها پرداخته شد.

بر اساس گزارش اعضای ستاد و مدیران دستگاههای اجرایی استان سمنان، با اتمام ذخیره سازی میوه شب عید، ذخیره سازی 700 تن گوشت مرغ و 100 تن گوشت قرمز و اقلامی نظیر برنج ، شکر و روغن آغاز شده است و حداکثر تا 20 اسفند ماه به پایان خواهد رسید.

بنا بر مصوبات این جلسه در مجموع 455 غرفه برای ایجاد نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در استان در نظر گرفته شده که از هفته دوم اسفند ماه به مدت 10 روز در مراکز شهرستانهای استان دایر خواهد شد.

عباس رهی استاندار سمنان نیز در این جلسه ضمن تشریح اقدامات نوروزی مسئولان استان گفت: چهار نهاد بازرسی در استان بر نحوه ارائه خدمات و قیمتها نظارت دارند که گزارش های بازرسی اصناف، صنعت، معدن و تجارت، بازرسی استانداری و ستاد هدفمندی یارانها برای برخورد با متخلفان، محتکران و گرانفروشان بصورت روزانه بررسی می شود.

کد خبر 1540143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha